Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Leserbrev: De fattige

SKATTER OG AVGIFTER: Leserbrevskribent Kjell Bakke i Liberalistene mener at å bygge ned skatter og avgifter vil motvirke fattigdom. Foto: Privat

Leserbrevskribent Kjell Bakke, 2. kandidat for Liberalistene i Rogaland, mener at å fjerne skatter og avgifter er et godt virkemiddel for å bekjempe fattigdom.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

FATTIGDOM: KrF og Olaug Bollestad (Krf) går hardt inn i valgkampen ved å hevde at de setter fattige i fokus. Men hva KrF tenker gjøre for å forbedre livene til de fattige snakker de lite om, de virker kun oppsatt på at noe må gjøres. Men hva da? Vi i Liberalistene foreslår konkrete handlinger som vil lette på de fattige sin hverdag.

Vi vil blant annet redusere moms og andre skjulte skatter, som beviselig rammer de som har minst mest, slik at pengene rekker lenger.

Vi vil fjerne arbeidsgiveravgift og en lang rekke reguleringer som i dag skaper problemer for gründere og vanskeliggjør ansettelser, spesielt av arbeidssøkere som ikke stiller sterkest på arbeidsmarkedet.

Man kan ikke skatte seg ut av et problem. Ved å øke skatter og avgifter, en naturlig følge av øke de offentlige utgiftene slik KrF krever, vil stadig flere oppleve redusert velstand. Liberalistene ønsker å fjerne disse lange rekker av hindre politikere har etablert, slik at blant annet de fattige selv kan jobbe seg ut av fattigdom og dermed øke sannsynligheten for at det blir permanent.

KrF og Olaug Bollestad bruker de som er i en vanskelig situasjon for å sanke stemmer gjennom flotte ord og intensjoner. I praksis lover de ingenting, bare at de skal ta grep.

Tenk nytt dette valget, stem Liberalistene.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...