Den kuleste trommisen på Lundehaugen

Johan Rodvelt hadde en meget viktig oppgave da Lundehaugen ungdomsskole inviterte til «musikalbonanza» i selveste kulturhuset.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

I forkant av forestillingene hadde elevene fra niende trinn på Lundehaugen ligget i hardtrening siden før jul. Torsdag gjennomførte elevene to show for spente publikummere i salen. Bak trommesettet satt Johan Rodvelt, og han hadde stålkontroll i sin gjennomføring.

Ungdommen avslører for Sandnesposten at han foreløpig ikke spiller i band, og det betyr at han til tider høyst trolig vekker oppsikt hjemme.

– Jeg har slagverk hjemme. Når jeg øver setter jeg musikk på i ørene og spiller oppå musikken jeg hører, forteller Johan Rodvelt.

Alle elevene var selvsagt spente i forkant av forestillingene i kulturhuset, men nervene behersket de til det usynlige for det blotte øyet.

– Jeg var litt nervøs, men ikke så mye. Heldigvis har jeg spilt for folk ved andre anledninger, sier trommisen fra Lundehaugen.

En annen elev som virkelig la hodet på blokken, var Brita Høyland Ollestad. Hun sang solo rockesang med utsluppet hår og skinnjakke. Heller ikke hun er ukjent med å stå på en scene.

– Jeg har gått på kulturskolen i mange år. Jeg har vært med på oppsetninger i kulturhuset tidligere, men aldri sunget solo. Litt skjelven var jeg vel, men det gikk fint. Inn mot konsertene har det blitt en del øving, og spesielt de siste dagene, smile Høyland Ollestad.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ROCK: Brita Høyland Ollestad fikk gleden av å fremføre et sangnummer det svingte av. Foto: Frode Olsen

Det var elevene selv som i all hovedsak sto for både musikk, sang og dansenummer. Oppgaven de fikk var å lage en oppsetning i kulturhuset, og det klarte de til fulle. Elevene tok publikum med på en liten reise i musikalens verden.

Løvenes konge var representert. Det samme var Mamma Mia med den velkjente musikken til ABBA.

Da «Dancing Queen» runget i lokalene, var det spesielt mange mødre som smeltet i salen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...