Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Det blir flere busser, men ingen ekstraavganger til og fra Gladmat

BUSS: På grunn av arbeid på sporet blir det ikke satt inn ekstratog under Gladmat, men NSB leier inn ekstra busser til å ta unna folkemengdene. Foto: Frode Olsen

Forventninger om mye folk gjør at flere busser settes inn under Gladmat, men NSB ber publikum forholde seg til vanlige sommerruter.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 18.07.2017 kl 13:29

TRAFIKK: Vanligvis setter NSB inn ekstratog, men på grunn av vedlikeholdsarbeid på jernbanen går ikke det i år. I stedet leier NSB inn flere busser. Det blir likevel ikke flere avganger enn normalt.

– Ut fra tidligere erfaring med Gladmat, baserer vi oss på å ha en rekke reservebusser som kjører etter behov. Selv om reservebussene planlegges å kjøres strategisk hvor det er ekstra passasjerer, forholder reisende seg til normale sommerruter, opplyser konduktørleder i NSB Sør, Ole Andreas Skårland, i en pressemelding.

Selv om det bare er å møte opp som normalt under arbeidene på sporet, kan det være lurt å beregne ekstra tid.

– På slike festdager skal de fleste hjem samtidig. Det kan fort blir mange folk på stasjonen, som fører til ekstra vente- og reisetid. Dette til tross for at vi er klar med ekstrabusser. Vi oppfordrer derfor livsnyterne og andre reisende å være tålmodige. Det aller beste er å kjøpe tur-retur-billetter på forhånd. Da slipper man unødvendig mye køståing og irritasjon, sier Skårland.

Det er Kolumbus som kjører buss for tog mellom Sandnes Sentrum og Stavanger. For å sørge for at både togreisende og andre kommer frem, vil Kolumbus øke kapasiteten ved å sette inn flere leddbusser i de ordinære, gule rutene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...