I fjor danset hun med Bieber: – Det blir helt vilt

GJENSYN: For Suie Ann Le fra Trones blir dagens konsert et gjensyn med en gammel kjenning. Aller helst skulle hun ønske seg en reprise fra i fjor. Da fikk hun danse på scenen med superstjernen. Foto: Privat

I fjor var Suie Ann Le (15) fra Trones blant de heldige som fikk danse med popstjernen under en konsert i Finland. Hun og danserne i MixCrew skal ikke opptre med Justin Bieber på Forus travbane i dag, men det kommer nye muligheter.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 07.06.2017 kl 20:15

TIDENES STØRSTE: Dagens show med superstjernen Justin Bieber på Forus travbane kommer til å bli den største konserten avholdt i distriktet noensinne.

Én blant de rundt 32.000 som skal inn gjennom portene er Suie Ann Le (15) fra Trones. Den danseglade jenta hadde håpet på en reprise og ny dans med tenåringsidolet.

Gode kontakter

– Jeg kjenner noen av danserne til Bieber og klarte å komme i kontakt med dem. Mitt dansecrew, MixCrew, fikk lov å sende en video av oss, for at de skulle kunne vurdere nivået. Det er nå avgjort at vi ikke får danse med ham på Forus, siden dette er en festival og ikke bare en Justin Bieber-konsert. Men kanskje får vi danse med ham i et annet land, sier Suie Ann Le til Sandnesposten.

Trones-jenta har alltid vært stor fan av Justin Bieber og innrømmer samtidig at hun synes den 23 år gamle kanadieren er en kjekk kar.

– Selvfølgelig er han veldig attraktiv, men talentet hans og musikken er like bra. Han er min favoritt fordi han jobber hardt for det han gjør, og han har alltid vært en stor stjerne helt siden starten. Samtidig har han helt fantastiske dansere som er veldig talentfulle og til stor støtte for han, sier Le.

Tidlig ute

Favorittsangene til Suie Ann Le er «Children» og «Purpose». Foruten dansecrewet skal venninnene Sara Rostem og Maria Karlsen også til travparken på grensen mellom Stavanger og Sandnes. De gjør regning med å være tidlig ute for å kunne stå så langt fremme som mulig.

– Aldri ha med dyre verdisaker som kanskje kan bli stjålet. Sørg alltid for å ha med legitimasjon. Ikke kom på konserten sulten, og det er lurt å ta med en flaske med vann. Dette kommer til å vare lenge. Det er mine råd til dem som ikke tidligere har vært på så store arrangement, sier Suie Ann Le til Sandnesposten.

Sommerfest

Det er ikke kun Justin Bieber som skal opptre på den gigantiske scenen som blir bygget for anledningen. Suie Ann Le verdsetter også de andre artistene.

– Jeg ønsker alle en knallbra konsert. Det blir garantert helt vilt med både Martin Garrix, Nico & Vinz og Tix som skal være der. Dersom noen ser meg og dansecrewet mitt så må de gjerne si hei og komme bort å hilse, sier den ivrige danseren fra Tornes.

CREW: – Jeg kjenner noen av danserne og klarte å komme i kontakt med dem, sier Suie Ann Le. Her er hun sammen med sitt dansecrew, MixCrew. Fra venstre: Joshua Nickholas Ree, Maja Jakobsen, Fillip Iannelli, Suie Ann Le, Rikke Aas, Xuan Phan og Aurora Hopkin. Maria Nguyen er også med i crewet, men var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Privat

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...