Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Stanley Wirak om fremtiden: – Det finnes en tid for alt

TENKER: Stanley Wirak er klar over at han vil være 73 år mot slutten av en ny periode. Det er noe ordføreren tar i betraktning. Foto: Frode Olsen

Ordfører Stanley Wirak mener det er godt nytt for Sandnes kommune at Pål Morten Borgli (Frp) satser videre i politikken. Selv har han ikke bestemt seg.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Stanley Wirak er ikke uventet positiv i sitt ordlag om valget til varaordfører Pål Morten Borgli. Ordføreren er også i vurderingsfasen når det kommer til om han skal stille til gjenvalg for Arbeiderpartiet. I motsetning til Borgli, som hadde flere sivile jobbtilbud, er det kun to elementer som betyr noe i hans vurdering.

– Det er en tid for alt. Om seks år vil jeg være 73 år gammel. Alderen er én av to ting jeg tar til vurdering. Det andre er hva familien sier. Folk rundt oss trekker seg gradvis tilbake, mens jeg står opp klokken seks hver morgen og tusler til rådhuset, sier Wirak med et smil.

Han er likevel klar på at Pål Morten Borglis valg om videre engasjement er et element som teller positivt.

– Vi har samarbeidet veldig bra. Det tror jeg også innbyggerne synes. Jeg skal innrømme at en eventuell fremtid i samarbeid med Pål Morten teller positiv. I den sammenhengen er det også viktig å nevne Senterpartiet som en utmerket partner i inneværende periode. Når det er sagt, vet vi jo aldri med sikkerhet veien videre i politikken. Det er jo opp til velgerne, sier han.

Stanley Wirak har ikke satt noen endelig dato for sin avgjørelse, men sier på tross av ulikt politisk utgangspunkt, at det er positivt for Sandnes med en pådriver som Borgli i kommunen.

– Jeg må rett og slett vurdere fortløpende. Det blir nok noen diskusjoner i vårt eget familieutvalg, smiler Wirak.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...