Det går mot ny kontrakt til Sæternes

FORLENGER TROLIG: Bengt Sæternes (t.h.) forlenger trolig kontrakten sin med Sandnes Ulf i god tid før seriestart. Foto: Ole Aarre

Alt tyder på at Bengt Sæternes forlenger kontrakten sin med Sandnes Ulf i god tid før sesongstart.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Bengt Sæternes går inn i 2017-sesongen med ett år igjen av sin kontrakt med Sandnes Ulf. Tirsdag ledet han årets første trening, men han er allerede godt i gang med planleggingen av sesongen og har også hentet inn to nye spillere i Kjell Rune Sellin og Roy Miljeteig. Spillere har også forsvunnet ut og Sæternes er naturligvis sentral i alle avgjørelsene som tas.

Ambisjoner

Men med bare ett år igjen av kontrakten er det naturlig både for treneren selv, omgivelsene og ikke minst potensielle nye spillere å spørre seg om Sandnes Ulf har en plan med, og tillit til Sæternes.

Det erkjenner også hovedpersonen selv, som nødig vil svare «det får vi se på» når potensielle nye spillere spør om han kommer til å trene laget lenger enn ut året.

– Det vil alltid være rom for spekulasjoner så lenge det bare er ett år igjen av kontrakten til treneren. Men vi er i positiv dialog, sier Sæternes.

– Hva er viktigst for deg for at du skal fortsette?

– Først og fremst er det viktig at de ønsker meg og har en plan med meg. At de stoler på at jeg kan føre klubben videre sportslig. Det er også viktig at klubben viser ambisjoner, slik de gjør nå med stadionprosjektet. Jeg har veldig tro på prosjektet og det som kan bli her. Det trigger meg, sier Sæternes.

Avtalt møte

Sæternes og daglig leder Tom Rune Espedal har avtalt et møte for å snakke om kontraktssituasjonen i nær framtid. Espedal vil så komme med en innstilling til styret, som har sitt neste møte mandag 23. januar.

Espedal er litt tilbakeholden når han blir spurt om klubben er i dialog med Sæternes, men han har – i likhet med styret – aldri gitt uttrykk for noe annet enn stor tillit til Sæternes som lagets hovedtrener.

– Er dere i dialog om forlengelse av kontrakten til Sæternes?

– Vi snakker sammen hele tiden, vi. Men ja, det er noe vi må ta en runde på ganske snart, sier Espedal.

– Veldig fornøyde

Alt tyder på at Sæternes forlenger kontrakten sin med Sandnes Ulf. Styreleder Terje Hopen har tidligere uttalt at de er fornøyde med jobben Sæternes har gjort gjentar seg selv:

– Vi er veldig fornøyd med jobben Bengt har gjort. Det vil alltid være noen som mener han burde fått mer ut av laget og rykket opp, men han har tilført mye bra i sine to år her.

– Forlenger dere kontrakten hans i nær framtid?

– Det ligger i kortene at vi må ta en runde nå. Han har som sagt bare vært her i to år. Asle Andersen fikk vel sju år, poengterer Hopen før han konstaterer:

– Vi har stor tro på Bengt.

Trenger tre-fire spillere til

Klubben hadde ingen nye fjes på trening de første dagene, men Espedal utelukker ikke at det kan komme prøvespillere neste uke. Klubben har fortsatt ikke lukket døren helt for Steinthor Thorsteinsson, selv om det på dette tidspunktet er veldig usannsynlig. Klubben snakker fortsatt med Henrik Breimyr.

Spillerstallen i dag teller 17 spillere og Sæternes er klar på at det trengs noen solide forsterkninger til før stallen er komplett.

– Vi trenger minst tre spillere til. Det kan fort bli fire også. Det er helt åpenbart at vi trenger en sentral midtbanespiller til. I tillegg trenger vi noen offensive spillere som kan tilføre oss energi, vilje og tæl, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...