Det kokte på politistasjonen

Flere hundre møtte til auksjon

MÅTTE ROPE: Øyvind Time fikk en het kveld som auksjonarius i garasjen på politistasjonen. Foto: Frode Olsen

Da politiet og namsmannen holdt auksjon på politihuset i ettermiddag kom det mer enn tre ganger så mange sammenlignet med tidligere auksjoner.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 23.06.2017 kl 00:16

Namsmann i Sandnes, Øyvind Time, fikk nærmest hakeslepp over alle som tok turen til auksjonen av tyve- og hittegods. Flere hundre mennesker veltet inn garasjeporten på politistasjonen i Sandnes.

– Dette var overraskende, men hyggelig. I dag er det tre ganger så mange mennesker sammenlignet med tidligere auksjoner, sier Time.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

INSPEKSJON: En halv time i forkant kunne folk betrakte objektene som skulle auksjoneres bort. Foto: Frode Olsen

Det gikk ikke mange sekundene før Time klasket hammeren i hengeren han sto på, til det som ble kveldens første salg. En pose med eksklusive parfymeflasker fant veien til en smilende kvinne.

– Vi har fått inn sykler fra Falck på Forus også. Folk forventer sykler på slike auksjoner. I alt skal vi selge rundt 130 objekter. Alt fra sølvtøy til flott verktøy og tekniske «dubbedingser», sier han før auksjonen starter.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

VERKTØY: Det var mange «mannerumper» i været over de flotte verktøykassene og andre elementer til arbeidsbruk. Foto: Frode Olsen

Det ble mange røde kinn i kjelleren på politihuset. En relativt varm og fuktig sommerkveld, i kombinasjon med flere hundre frammøtte i en garasje, fikk opp temperaturen. Men ventilasjonsanlegg eller vifte hadde ikke namsmannen å tilby, men de fleste av de andre objektene fikk likevel bein å gå på.

FØRSTE TILSLAG: Øyvind Time klasker hammeren i hengeren til det som ble kveldens første salg. En pose med deilig paryme ble kjøpt av en heldig kvinne for 400 kroner. Foto: Frode Olsen

MYE FOLK: Folk sto tettpakket. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...