– Det verste som kunne skje

BITTERT: Det er alltid surt å slippe inn mål langt på overtid. Foto: Frode Olsen

Bengt Sæternes var en skuffet mann etter at laget slapp inn mål fire minutter på overtid.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 30.07.2018 kl 00:06

På tross av at kampen totalt sett var relativt jevnspilt, så hadde Sandnes Ulf alt i sin hule hånd. Sanel Kapidzic så lenge ut til å bli matchvinner i debuten, men alt glapp fire minutter på overtid.

Andreas Dyvevik og Vegars Erlien hadde to gedigne sjanser til å punktere kampen. Erlien skjøt i stolpen, mens Dybevik skjøt over fra god posisjon. Bengt Sæternes var mest skuffet av det som skjedde etterpå. Langt inn i overtiden.

– Det å slippe inn mål så sent var selvsagt det verste som kunne skje. Vi gjorde et par taktiske bommerter. I steden for å skyte, kunne vi heller løpt ned mot hjørneflagget for å få tiden til å gå. I tillegg gir vi fra oss et enkelt innkast i forkant av målet, sier en skuffet Sæternes til Sandnesposten.

Da kampen gikk til overtid, hadde Sandnes Ulf ett bytte igjen. Det valgte Sæternes ikke å bruke.

– Vi tenkte på det, men fant ut at det da eventuelt ville bli lagt til mer tid. Det var årsaken til at vi ikke byttet inn siste mann, sier han om vurderingen.

(Artikkelen fortsetter under artikkelen)

SCORET: Sanel Kapidzic scoret i debuten for Sandnes Ulf.

De to mest toneangivende spillerne offensivt, var Vegard Erlien og Kachi. Sistnevnte var god etter hvilen, og svært sentral i forkant av scoringen til Kapidzic.

– Kachi var god, og et stadig uromoment på kanten. Jeg er også imponert over Sanel Kapidic som holdt hele kampen. Han kommer tross alt fra et lengre opphold uten kamper, og har i tillegg hatt ferie. Han viser at han er sterk i kroppen og flink til å holde på ballen. Så har han mål i seg, noe han viste da han fikk sjansen. Hyggelig var det også å se innhoppet til Roger Ekeland, sier Sæternes.

Sanel Kapidzic jobbet og slet det han var god for gjennom 95 minutter. Selv var han glad for scoringen, men baklengsmålet ødela smaken av honning.

– Det hadde naturligvis vært gøy om min scoring hadde holdt helt inn. Det er ikke det viktigste hvem som står bak målene, for seier er tross alt det viktigste. Vi var noe urutinerte og burde klart å ro dette i land, sier spissen.

Så nevner han noe også Bengt Sæternes er enig med ham i.

– Det var oppløftende at laget slo tilbake etter det leie tapet for Aalesund sist. Vi viser at vi klarer å omstille oss. Det er en god egenskap å ta med videre, sier Kapidzic.

– Nå er det ikke kamp før neste tirsdag. Vi skal bruke den perioden til å trene godt. Det trenger vi med flere nye spillere i troppen, sier Sæternes.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...