Dette anlegget åpner snart

SANDNES ARENA: Det nærmer seg åpning av Sandnes Arena i Melshei. Disse dronebildene er tatt i slutten av april. Foto: Nils Arne Johnsen

Til Blinkfestivalen er målet at styreleder Arne Thorsen-Eie kan ønske velkommen til Sandnes’ eget rulleskianlegg.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Fire og en halv kilometer asfaltert rulleskiløype i Melshei tar form, dag for dag.

Styreleder i Sandnes Arena, Arne Thorsen-Eie, forteller at det meste er i rute til åpning i forbindelse med Blinkfestivalen.

– Trolig har vi nøyaktig dato klar veldig snart, sier Thorsen-Eie.

Sandnes Arena har en prislapp på rundt 45 millioner kroner og er finansiert gjennom 10 millioner kroner fra kommunekassen, 12,5 millioner fra tiltakspakken og resten fra forskutterte spillemidler og momsfradrag.

Hektisk aktivitet

Thorsen-Eie forteller om hektisk aktivitet på området hvor det kommer til å yre av liv de kommende årene.

– Seks gravemaskiner er i gang samtidig. Trailere kjører inn og ut av området hele tiden, og det klargjøres i disse dager for asfaltering, sier Thorsen-Eie.

I tillegg har lys nylig kommet på plass, slik at brukerne av rulleskiløypen trygt finner fram fra a til b mørke høst- og vinterkvelder.

Flere skuelystne

Styrelederen er selv titt og ofte i området for å se framgangen på området. Han kjenner på sommerfugler i magen før åpningen av anlegget.

– Det har kriblet lenge i magen min. Vi gleder oss enormt mye til å ta anlegget i bruk. Det er på mange måter en drøm som går i oppfyllelse, sier han.

Han forteller videre om flere gjengangere som jevnlig er i området for å se på anlegget.

– Etter hvert som rulleskianlegget har steget fram har folk sett hvor stort og flott det blir. Mange er overrasket over hvor stort og masivt det blir, sier Thorsen-Eie.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...