Dette blir siste dag for Ivar Skei Musikkhandel

SISTE DAG: Lørdag 14. oktober blir Ivar Skeis siste åpningsdag. Foto: Andreas Kydland

Når dørene hos Ivar Skei låses 14. oktober er det dessverre for godt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

I sommer ble det klart at Liv Reidun Gramstad ikke lenger kommer til å drive legendariske Ivar Skei.

Den gangen uttalte Gramstad at Ivar Skei kom til å bli drevet litt ut over høsten. Det lå også en liten mulighet for at den legendariske musikkforretningen kunne bli drevet videre, dersom noen interesserte meldte seg.

Men ingen «redningsmann» virker å ha dukket opp, og nylig har det kommet opp lapp i vinduet som forteller at siste åpningsdag er 14. oktober.

Den tradisjonsrike musikkforretningen i Gjesdalveien har holdt det gående siden 1903 i Sandnes.

– I starten drev Ivar Skei som urmakerforretning, så kom musikken siden, sier innehaver Liv Reidun Gramstad.

I sommer sendte hun ut denne meldingen til kunder og ansatte:

«Alt har sin tid.

Kjære gode kunder og forbindelser!

Ivar Skei Musikkhandel går nå inn i sine siste måneder.

Som tredje generasjon i firmaet, har jeg nå stått bak disken siden sommeren 1974. Jeg er utrolig takknemlig for å ha fått samarbeide med så mange inspirerende og musikkinteresserte mennesker i alle disse årene. Det er ingen fjerde generasjon til å overta, og for meg er tiden kommet for å trappe ned. I den digitale og nettbaserte musikkverdenen som nå gjelder, kan man også trygt si at jeg begynner å utgå på dato.

Vi driver til litt utpå høsten, mens vi vurderer løsninger for fortsatt musikkhandel i lokalene. Det er ennå mulig å bestille LPer, CDer, noter og diverse rekvisita.

Småkonsertene på Skeiloftet vil vi fortsette med.

Takk til alle som støtter vår lille lokalbutikk, og som synes vi har vært til nytte og glede. Velkommen inn til en god handel, eller til koselig drøs og mimring.

Med vennlig hilsen,

Liv Reidun

Sandnes, 9.juli 2017».

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...