Dette er Årets ganddalitt

SATT PRIS PÅ: Ine Hegre, Gyro Dragsnes og Owe Hegre fra Kafé Biå kunne ta imot prisen fra leder av Ganddalsdagen, Roar Åkerlund (t.h.).

Under lørdagens Ganddalsdag ble det klart hvem som er Årets ganddalitt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 27.08.2017 kl 07:08

GANDDAL: Årets ganddalitt deles hvert år til en person eller et lag/forening som gjør en ekstraordinær innsats for andre, og/eller setter Ganddal på kartet i positiv forstand. Ifølge prisens statutter er «dugnadsbasert» et nøkkelord.

Juryen beskrev Årets ganddalitt slik da vinneren ble utropt lørdag:

«Årets ganddalitt gjør en kjempeflott samfunnsoppgave. Årets ganddalitt inkluderer, skaper entusiasme, engasjement og positivitet. Årets ganddalitt gjør en jobb for å glede andre, og gleden er stor!

Årets ganddalitt gir et tilbud som er unikt i Sandnes, og inviterer gjester fra hele distriktet til samhold og glede og som settes pris på langt utenfor grensene til Ganddal bydel.

Årets ganddalitt engasjerer sine medlemmer, både barn, ungdom og voksne til felles dugnad for å skape en positiv atmosfære for sine gjester.

Årets ganddalitt inviterer annenhver mandag personer med psykisk utviklingshemming til en kveld med kafé, bingo og disco på Ganddal bydelshus. Kjenner du noen som er brukere av dette tilbudet, har du garantert hørt om Årets ganddalitt; et tilbud som er veldig populært og som gjestene setter ubeskrivelig stor pris på.

Et flott tilbud som alle i Ganddal kan være stolt av at noen har tatt initiativ til å skape, og er et tilbud som virkelig setter Ganddal i det lyset en ekte «Årets ganddalitt» skal gjøre.

Årets ganddalitt er et tilbud som arrangeres av Teaterverkstedet. Årets ganddalitt er Kafe Biå!»

Dermed kunne Ine Hegre, Gyro Dragsnes og Owe Hegre fra Kafé Biå ta imot prisen fra leder av Ganddalsdagen, Roar Åkerlund.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...