Dette er servitøren fra havgapet

SERVITØR: Roy Miljeteig skal servere spissene gode pasninger i serieåpningen mot Elverum søndag. Foto: Frode Olsen

Roy Miljeteig har tidvis imponert i vinterens treningskamper. Tysværingen håper å kunne fylle tierrollen så godt at de offensive bidragene kan utgjøre en forskjell i kampen for opprykk.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

KAMPKLAR: En rask titt på karrierestigen til Roy Miljeteig avslører at den største utviklingen har skjedd i relativt voksen alder. Først som 27-åring debuterte han i Eliteserien for FK Haugesund, men da laget skiftet trener midt i 2016-sesongen, forsvant også mulighetene for videre kontrakt med FKH.

– Mark Dempsey ga meg mer eller mindre full tillit. På vårsesongen fikk jeg elleve kamper fra start, samt noen innhopp. Da han etter interne uroligheter forsvant ut dørene, var jeg i realiteten sjanseløs. Jeg ble ikke tilbudt ny kontrakt, og valget falt på Sandnes Ulf, sier Miljeteig til Sandnesposten.

Midtbanen

Det er Skjold som er barndomsklubben til Roy Miljeteig. Det var her og i klubber som Vedavåg og Karmøy at midtbanespilleren utviklet talentet sitt.

Det første steget til toppfotballen tok han i Vard Haugsund, hvor han også var lagets kaptein. Det blir han ikke i Sandnes Ulf, men spilleren er tiltenkt en viktig og offensiv rolle på midtbanen.

– Det er nok der jeg er aller best, men jeg håper selvsagt å kunne bidra i alle posisjoner som trenerteamet finner naturlig. I treningskampen mot nettopp FKH spilte jeg indreløper, sier han.

Må slåss for plassen

28-åringen fra Tysvær gleder seg til at sesongen kommer skikkelig i gang, men innrømmer samtidig at han, som alle andre, må kjempe for en plass på serielaget gjennom hele sesongen.

– Vi har en god bredde i stallen og dermed konkurranse om de fleste posisjonene. Bojan Zajic og Vidar Nisja kan begge spille hengende spiss. Eirik Larsson og Andreas Dybevik er også to unge spillere som for alvor banker på døren. Mange alternativer er alltid positivt for laget, sier Miljeteig.

Bosatt i Stavanger

Spilleren med nummer 10 har valgt å bosette seg i Stavanger. Det valget falt helt naturlig.

– Kjæresten min hadde allerede en leilighet i Stavanger. Hun jobber som vernepleier. Det at hun slapp å bytte jobb var medvirkende til at Sandnes Ulf ble neste stoppested, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...