Dette hadde ikke dansken forventet

HØYT HENGER DE: Thomas Rasmussen ga frivillig innsats en ny dimensjon. Foto: Frode Olsen

Thomas Rasmussen meldte seg som en av mange frivillige til helgens NM i friidrett. Få timer senere måtte han ti meter til værs for å hente ned en slegge som endte i nettet etter et mildt sagt mislykket kast.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 28.08.2017 kl 09:13

Det var litt av en innsats frivillige Thomas Rasmussen utførte mot slutten av sleggekonkurransen lørdag. Et mislykket kast førte til at han tapte loddtrekningen om å hente ned sleggen som hadde satt seg fast i nettet.

– Jeg hadde på ingen måte forventet å skulle være apekatt, sier Rasmussen med et smil og avbitertang i hånden.

Dansken synes det har vært gøy å være en av de rundt 400 frivillige i NM.

– Det har vært veldig kjekt å jobbe med og treffe så mange nye mennesker. Årsaken til at jeg er med faller vel litt på at min kone tidligere drev aktivt friidrett, sier Rasmussen og kikker på kvinnen som holder stigen.

Malin Iren Torgersen har vært medlem i Sandnes IL i mange år. Det er heller ikke tilfeldig at ekteparet var funksjonærer i sleggeringen.

– Jeg fikk ikke medaljer i senior-NM, men i klassen for juniorer gjorde jeg det. Jeg konkurrerte på nasjonalt nivå, avslører Torgersen.

Om hennes ektemann fra Danmark noen sinne har befunnet seg så høyt over havet er hun usikker på.

– Ja, det spørs faktisk, sier hun.

SMIL: Malin Iren Torgersen var glad da mannen kom trygt ned fra stigen. Foto: Frode Olsen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...