Dette møtte beboer på Bystasjonen

Sprøyter og brukerutstyr i parkeringsanlegget

FARLIG AVFALL: Sprøyter, søppel og annet brukerutstyr ble funnet i Bystasjonen. Foto: Frode Olsen

Det var et utrivelig syn som møtte en av beboerne på Bystasjonen i Sandnes sentrum. I forbindelse med parkeringsanlegget fløt det søppelet, og farligst var sprøytene som tydelig hadde vært nylig i bruk.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 30.05.2017 kl 12:38

Driftsleder Trond Løge forteller til Sandnesposten at Bystasjonen har vært forskånet for slike tilfeller. Verken i butikkavdelingen, på det private parkeringsanlegget eller i det kommunale parkeringsanlegget har slike tilstander vært en utfordring.

– Så vidt meg bekjent har dette ikke skjedd tidligere, og i så måte er nok dette ett engangstilfellet, sier Løge om funnet.

Vektere

Det er Sandnes Parkering KF som til daglig kontrollerer og har ansvaret for den offentlige delen av parkeringsanlegget. Daglig leder, Kjell Veire, forteller at parkeringsselskapet har inngått en avtale med NOKAS

– Vektere kontrollerer parkeringsanlegget uanmeldt og til ulike tidspunkt på dagen. Jeg har ikke mottatt noen avviksrapporter som tilsier at dette er en problemstilling. Verken på Amfi Vågen eller ved Bystasjonen, sier Veire.

Driftsleder ved NOKAS, Petter Dahlberg, er heller ikke kjent med dette konkrete tilfellet.

– Vi kontrollerer som Kjell Veire sier parkeringshuset med vektere. Jeg har ikke hørt om denne saken, sier Dahlberg.

Verre før

Kjell Veire sier at de enn så lenge ikke kommer til å foreta seg med enn de gjør daglig.

– I tillegg til vektere har vi overvåking der det er mulig. Huset stenges også midnatt, før det igjen åpner klokken 06.00 hver morgen. Denne type problemstilling var en større utfordring tidligere, og da spesielt i parkeringshuset som var i Julie Eges gate. Tendensen de siste årene har vært nedadgående. Noe vi alle er glade for, sier Veire.

Sandnesposten har i etterkant fått opplyst at sprøytefunnene ble gjort i den private delen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...