Dette skjer i helgen

KONSERT: Bjørn Kallevig spiller i Kinokino. Foto: Trine Barka Højmark, Solabladet

Bydelspub, gin-servering, Paal Flaata-konsert, og søndagstur for single er bare noe av det som skjer i byen vår i helgen. Bjørn Kallevig er blant dem som sørger for at barna får sitt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Denne helgen byr blant annet konserter med Elle Melle, Svein Tang-Wa, og Paal Flaata, spennende kunstutstillinger, og Gubben og Kjerringås egen lørdagsbarnetime.

I Kinokino, er det Bjørn Kallevig som skal stå for underholdningen for de små. Han spiller fra platene «Vil du hørra» og «Alfabet Zoo». I tillegg synger og spiller han viser av Alf Prøysen, Thorbjørn Egner, Lillebjørn Nilsen, Inger Hagerup og andre. Dessuten får barna sikkert bli med på spel og spetakkel om Bjørn sin strenge mor, Eva sin JO-JO, kanskje om løgnasar på Riskafjord og tullesanger om aent folk og fe.

Se hele listen her:

FREDAG 20. JANUAR

PUB: Bydelspub, Ganddal bydelshus, kl. 20.00.
DRIKKE: Gin Night med fokus på forskjellige typer gin. Petite, kl. 18.00-02.00.
KONSERT: Paal Flaata spiller konsert. Oppvarming ved Olav Larsen. Tribute, kl. 21.30.
KONSERT: Svein Tang-Wa holder konsert i Naustene på Bersagel kl. 18.00. Salg av mat og drikke. 18 års aldersgrense.

LØRDAG 21. JANUAR

BARN: Visesanger Bjørn Kallevig spiller og synger på Kinokino fra 13.00 til 13.30. For barn fra fem år og oppover. Entré kr. 90.
BARN: Gubben og Kjerringå. Radioen virker ikke og Gubben og Kjerringå hiver seg derfor rundt og lager sin egen lørdagsbarnetime. Sang og fortelling om dyr. Sandnes bibliotek, 12.00-13.00.
KONSERT: Elle Melle spiller på Varatun Gård lørdag kveld.
UTSTILLING: Kunst av Alf Terje Vold. Galleri Alfi, Figgjo, kl. 13.00-17.00, eller etter avtale.

SØNDAG 22. JANUAR

GUDSTJENESTE: Gudstjeneste ved Hilde Augensen. Søndagsskole. Kirkekaffe. Sandnes metodistkirke, kl. 11.00.
TUR: Søndagstur Randaberg-Sunde-Kvernevik. Oppmøte på parkeringsplassen på Ruten kl. 10.30 eller parkeringsplassen på Viste kl. 11.00. Arrangør er Ganglaget for single over 55.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...