Disse fire får kommunens innsatspokal

GOD INNSATS: Jakob Ingebrigtsens innsats i 2018 blir belønnet med innsatspokal. Foto: Frode Olsen

Jakob Ingebrigtsen og en natteravn vil sammen med to andre bli tildelt Sandnes kommunes innsatspokal.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 05.12.2018 kl 09:17

INNSATSPOKAL: Både idrett, kultur og frivillig arbeid ble tatt med da utvalg for kultur og oppvekst mandag kåret vinnerne av Sandnes kommunes innsatspokal for 2018. Innsatspokalen er det frivillige kulturlivetets egen pokal, og de fire pokalene som deles ut hvert år, er ment å være et symbolsk uttrykk på at frivillig innsats blir verdsatt.

Årets pokaler blir delt ut under ordførerens nyttårsmottakelse. Disse fire blir hederen til del:

Følgende får årets innsatspokal:

Jakob Ingebrigtsen: Forslagstiller vektlegger at Jakob Ingebrigtsen i år har utført idrettsprestasjonar som fremmer Norge og Sandnes på ein positiv måte, og at han med sine enestående idrettsprestasjoner har vært med på å sette Sandnes på kartet. Han fortsetter å overraske med å få pallplass gang etter gang, og han blir stadig bedre for vært år. Han har vært med på å åpne opp for andre unge, spesielt i friidrett. Han er en god ambassadør både for Sandnes og Sandnes IL.

Sigrun Bjørseth: Får pokal for sitt engasjement som dag- og natteravn i Sandnes Sentrum. Forslagstiller skriver at hun er et flott menneske som deler med alle uansett samfunnslag, og at den hjertevarmen hun viser er unik. Hun stiller opp om noen trenger en trøstende armkrok, eller bare en samtale på telefon eller Facebook.

Ganddalsdagen v/Roar Åkerlund: Ganddalsdagen har blitt en flott arena der alle lag og organisasjoner i Ganddal bydel får en mulighet
å profilere seg og sine aktiviteter. Dette er også en arena for nye «ganddalitter» til å bli kjent med sitt nye lokalmiljø. Det legges ned stor dugnadsinnsats gjennom hele året, både når det gjelder planlegging, tilrettelegging, rigging og gjennomføring.Overskuddet fra arrangementet i sin helhet går tilbake til Ganddal bydel.

Randi Garathun-Hansen: Får prisen på bakgrunn av sitt store engasjement i Concentus helt siden 1990. Hun har hatt detaljert oversikt over korets
aktiviteter i disse årene, noe som har betydd at styret har kunne fokusere på det musikalske, vel vitende at Randi har hatt kontroll på det øvrige.
Forslagstillere trekker frem at Randi sine «gode ideer, viktige erfaringer, sin uvurderlige kunnskap og hennes enorme nettverk av gode hjelpere, har bidratt til at Concentus har kunne gjennomføre store prosjekt og reiser til utlandet». I januar 2017 mottok Randi kongens fortjenestemedalje for den innsatsen hun har gjort for flere kor og andre aktører. I mars i år organiserte Randi og Concentus framføring av Johannes-pasjonen «O Kjærlighet» i Gand kirke, i samarbeid med Bjørn Sundquist. Videre arrangerte hun feiringen av Steinar Eielsen sin 70-års-markering i oktober, og når Concentus feirer 40 år i slutten av november i år, organiserer Randi to konserter for koret i Sandnes kulturhus.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...