Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Disse mosjonsløpene kan du teste i 2018

HENRYKT: Over 550 deltakere førte til at daglig leder i Sandnes idrettslag, Geir Eikeskog, gikk tom for startnumre da Sandnesløpet ble arrangert for første gang i fjor. I 2018 lover han elektronisk tidtaking og nummer på brystet til alle deltakere. Foto: Frode Olsen

I 2017 var naturlig nok NM i friidrett høydepunktet for Sandnes Il. Med avvikling av 15 stevner og syv mosjonsløp blir 2018 også et innholdsrikt år.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Friidrettsgruppen til Sandnes idrettslag er kommet godt i gang med planleggingen av årets sesong. Fra april til november blir det virkelig hektisk. I den perioden skal arrangøren stå ansvarlig for 15 ulike tiltak, men allerede i januar fyker de første utøverne ut fra startblokkene. Daglig leder Geir Eikeskog får med andre ord nok å henge fingrene i.

– Det første innendørsstevnet går av stabelen torsdag 18. januar. Uken etter, med oppstart 28. januar, arrangerer vi innendørs kretsmesterskap i Sandneshallen. Da kommer deltakere fra hele fylket. Kretsmesterskapet er for ungdom fra 13 år opp til veteraner. Øvelsene inkluderer kast, lengde, høyde, stavsprang og flere løpsøvelser, sier Eikeskog.

Syv mosjonsløp

Blant de 23 arrangementene blir NM i mangekamp innendørs 3-4. mars i Sandneshallen, og mosjonsløpet Sandnesløpet 26. mai, sett på som spesielt attraktive. Høsten 2017 har også vært en prøveperiode for å gi et større tilbud breddetilbud. Tiltaket med fellestreninger har vist seg å være så populært at Sandnes Il nå har opprettet en egen mosjonsgruppe.

– Tydeligvis har kombinasjonen med musikk, flomlys og intervalltrening utendørs vært til stor glede. 70 personer har meldt seg inn I mosjonsgruppen. Snittet på treningsoppmøtet har vært rundt 60 mosjonister, med et aldersspenn fra 18 til 60+, sier Eikeskog.

Mosjonister som ønsker å delta I fellesskap med andre har syv muligheter i 2018. Påmelding til Sandnesløpet er allerede påbegynt. Her vises det til klubbens egne nettsider.

7.april Parkløpet

26.mai Sandnesløpet

25.aug Hanatrappene

13.oktober Arborettrimmen 1

27.oktober Arborettrimmen 2

10.november Arborettrimmen 3

24.november Arborettrimmen 4

Her er oversikten over alle arrangementene til Sandnes Il kalenderåret 2018.

18.jan Kveldsstevne 1

28.jan KM Rogaland i Sandnes

20.feb Kveldsstevne 2

24.-25.feb Sørvestmesterskap

3.-4.mars NM mangekamp

17.mars Sandneslekene

7.april Parkløpet

1.mai SI-stafetten

14.mai COOP Jærcup 2

23.mai SI-stevne 1

26.mai Sandnesløpet 2018

10.juni Vindsprint Sandnes

7.aug Kvalifiseringsstevne

25.aug Hanatrappene

10.sep Jærcup 6

15.sep Høstlekene 2018

17.sep Avslutningsstevne

13.oktober Arborettrimmen 1

27.oktober Arborettrimmen 2

29.oktober Lagmesterskap hopp utan tilløp

10.november Arborettrimmen 3

24.november Arborettrimmen 4

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...