Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Dobbelt NM-gull til Riska Motorsykkelklubb

CHAMPION: Sondre «Gekko» Haga tok NM-gull. Her jubler han etter feilfri kjøring i den ene av semifinalens seksjoner. Foto: Frode Olsen

Stemningen var høy da Sondre «Gekko» Haga som siste mann ut i finalen sikret Riska Motorsykkelklubb NM-gull nummer to på Ruten.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

På tross av regnvær kom det mange for å se da motorsyklistene i NM-veka kjempet om NM-medaljer i X-trial på Ruten. Det ble litt av en kveld for Riska Motorsykkelklubb.

Først klinket Mats Nilsen til med alt han er god for. Det holdt til gull i juniorklassen. Sondre «Gekko» Haga sørget for mer festivitas på Ruten. Han taklet nervene og ble mester i seniorklassen. Huldeborg Barkved fra Vaulali Trialklubb på Tau vant kvinneklassen.

Dermed slo Rogaland til med gull i samtlige klasser. Prosjektleder for trial under NM-veka, Martin Haga, forteller om nervepirrende finaler.

Det var veldig jevnt. Spesielt i seniorklassen. «Gekko» ledet og kjørte derfor aller sist i den siste seksjonen. Det kunne gått begge veier, men han vant til slutt. Jeg har fulgt med både på han og Mats Nilsen i lang tid. De er begge veldig talentfulle. Med tanke på alt arbeidet de legger ned er dette veldig kjekt for dem, sier Haga.

At Huldeborg Barkved tok gull i kvinnenes avdeling, var selvsagt også storveis.

– Tre gullmedaljer på hjemmebane er jo fantastisk, sier prosjektlederen.

Han er imponert over at så mange tok turen til Ruten.

Med tanke på regnværet kom det ganske mange mennesker. Mot slutten var det flott stemning på Ruten. Veldig kjekt for de som driver med denne idretten, sier Haga.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...