Drømmer om Kaizers' comeback på Ruten

GODE DAGER: Daglig leder Johannes Sigurd Kay hos Delikatessen i Langgata har hatt gode dager under 100-ugå. Nå vil han skape mer liv på Ruten i sommer. Foto: Trond Eirik Olsen

Som arrangementsansvarlig i Værtskapet har Johannes Sigurd Kay travle dager. Etter å ha opplevd nok en rekord for 100-ugå, kjemper han nå for å få på plass gratis sommerkonserter på Ruten.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

GAUKEN: – Du er sterkt involvert i Værtskapet. Hva er egentlig Værtskapet?

– Dette er en bransjeforening for serveringsstedene i Sandnes. Det er vi som står bak arrangementer som 100–ugå. Nå ønsker vi å få til enda mer kjekt i byen med sommerkonserter.

– Er det noen artister du personlig gjerne skulle sett på Ruten i sommer?

– Det må bli et comeback av Kaizers Orchestra. Nei, spøk til side. Jeg håper vi kan engasjere noen av de større lokale navnene vi har. Her drømmer jeg om Kvelertak, Ingenting og Hilde Selvikvåg, men alt avhenger selvsagt av hva vi får av økonomisk støtte.

– Hvordan er det å drive restaurant i Langgata?

– Veldig kjekt, Langgata har blitt en nydelig gate.

(Artikkelen fortsetter under faktaboksen)

Dagens gauk

Navn: Johannes Sigurd Kay

Alder: 32

Sivilstand: Gift

Bosted: Sandved

Yrke: Daglig leder for Delikatessen i Langgata og arrangements ansvarlig for Værtskapet i Sandnes.

– Er gaukene flinke nok til å bruke sin egen by?

– Ja, det vil jeg si. Vi opplever stor oppbakking fra gaukene i Sandnes.

– Hva er det beste med Sandnes?

– Opplevelsen når jeg på onsdag i 100-ugå går gjennom Langgata der det koker med folk og jeg ser køer av glade gauker, siddiser og jærbuer ved alle serveringsstedene i byen. Eller når det er fullt trykk under Blinken, Nordsjørittet og liknende arrangementer som Sandnes er flinke til å lage til.

– Hva kunne blitt bedre i Sandnes?

– At flere gauker benytter utelivet i Sandnes fremfor å reise til Stavanger når de skal på byen.

– Har du noe favorittsted i Sandnes?

– Det avhenger av hvilken anledning det er snakk om. Øl på Melkebaren eller PåSiå, mat på Delikatessen eller Mondo, Cocktails på Petite, konsert på Tribute og sport på Pontus.

– Om du skulle vise tilreisende tre steder i Sandnes, hvilke steder ville du valgt?

– Dalsnuten, Arboretet og selvfølgelig Langgata. Hadde jeg hatt muligheten vil jeg avsluttet med ferske boller ved Parkkafeen i Sandvedparken.

– Hva er favorittmåltidet?

– Det må bli vår egen Quinoa bowl.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...