Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Drømmer om store prosjekter i egen bydel

PROSJEKTLEDER: Morten Braut har en utfordrende jobb med det han selv beskriver som Sandnes' flotteste skole. Nå drømmer han om store prosjekter i sin egen bydel. Foto: Aslak Ravndal

Morten Braut hadde gjort mye for Ganddal om han fikk muligheten.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

DAGENS GAUK: Prosjektlederen for den nye skolen på Figgjo gleder seg til å ønske elever og ansatte velkommen. Han drømmer også om store prosjekter på Ganddal i framtiden.

– Hvordan har det gått med byggingen av Figgjo skole?

– Det har vært utfordrende å holde fremdriften på prosjektet. Vi har møtt på noen utfordringer med å få på plass godkjenninger for enkelte tiltak så nært opp til Figgjoelva. Kvaliteten på bygget ser veldig bra ut.

– Hvordan vil du beskrive den nye skolen?

– Det blir et stort løft for Figgjo bydel og Sandnes kommune. Vi bygger den flotteste skolen i Sandnes. Så må ansatte og elever fylle den med kvalitet og innhold.

– Hvordan er det å være prosjektleder i Sandnes Eiendomsselskap KF?

– Utfordrende. Mange varierte oppgaver og spennende byggeprosjekter. Vi bygger alt fra små boliger til rådhus.

– Hva er det kjekkeste med jobben?

– Noe av det som er kjekkest er å få overlevert boliger til de som av en eller annen grunn trenger en tilrettelagt plass å bo. Gleden de har ved å få sin egen bolig gjør også meg glad.

– Beskriv et stort prosjekt du kunne tenkt deg å lede?

– Ny svømmehall i kombinasjon med ishall på Ganddal.

– Hva liker du best med Sandnes?

– Turområdene vi har i kommunen. Tror ikke det er mange kommuner i landet som kan konkurrere med Sandnes der.

– Har du en favorittplass i kommunen?

– Alle turområdene rundt Ganddal, og jeg tar gjerne en kopp kaffe på Coffeeberry i sentrum.

– Hva liker du minst med Sandnes?

– Trafikken gjennom Ganddal. Fullstendig galskap. At det ikke har skjedd en alvorlig ulykke der er kun flaks. Vogntog og unger er en dårlig kombinasjon.

– Hvis du fikk være ordfører for én dag, hva ville du gjort?

– Jeg ville bevilget penger til svømmehall, fotballhall, idrettshall og kirke på Ganddal. I tillegg så hadde jeg stengt Ganddal for gjennomgangstrafikk. Resten av dagen hadde jeg tatt meg en tur rundt og snakket med innbyggerne i kommunen. Tror det er mange som ønsker å komme med innspill og gode ideer, men som ikke når gjennom.

– Hvor går drømmereisen?

– Afrika. Kollegaene mener jeg må komme meg ut av Ganddal.

– Hvor skal du feire julen i år?

– Hjemme på Ganddal med nærmeste familie.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...