Sandnesposten A/S

Drømmestart for SVBK-damene

STERK SESONGSTART: Med full poengpott etter to kamper mot KFUM Volda var det bare å slippe jubelen løs for sandnesspillerne. Foran fra venstre: Frida Øvregaard Lunde, Anne Bjørnøy Dale, Madelen Håland, Tuva Tjørn Dalehaug, Celine Dalene og Tiril Tveit. Bak fra venstre: Julia Solgaard Thelle, Maria Åsmul, Marita Bjørnøy Dale, Line Rudjord Volden, Jenny Fløystad Juliebø, Alicia Westad Rasmussen og Henrik Solgaard Andersen (assistenttrener). Foto: Roy Husa

Sandnes Volleyballklubb fikk en pangstart på årets sesong da sunnmøringene KFUM Volda ble sendt poengløse av banen i begge kampene i helgen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2018 kl 08:51

Sandnesjentene ønsket ikke en repetisjon av fjorårets sesongåpning med to strake tap. I lørdagens kamp mot KFUM Volda i Gjesdalhallen gikk de derfor offensivt til verks og vant første settet 25–13.

De to neste settene var det imidlertid et annet gjestende lag publikum fikk se. Anført av de to hardtslående bulgarske kantspillerne Maria Todorova og Relitsa Georgieva ble Sandnes presset på defensiven og fikk problemer i både forsvar og angrep. KFUM Volda vant begge de to neste settene 25–18 og fortsatte å dominere til stillingen 20–14 i det fjerde settet. Der og da bestemte imidlertid sandnesjentene seg for å ta opp tråden fra det første settet. Ledelsen til sunnmørslaget ble spist opp i et jafs, og settet vunnet 30–28.

SLENGER SEG FOR SVBK: Kantspiller Celine Dalene (i midten) ga alt i kampen mot KFUM Volda i Giskehallen søndag og rekker her akkurat fram til ballen. Tiril Tveit og Line Rudjord Volden (nr 7) følger nøye med. Foto: Roy Husa

I det femte og avgjørende settet var luften gått ut av KFUM Volda, og før settet hadde kommet skikkelig i gang, viste poengtavla 7-0 til Sandnes, som til slutt vant komfortabelt 15-7 og dermed 3-2 i sett.

Jobbet heroisk

Søndagens kamp i Giskehallen ble på langt nær like spennende, og et offensivt og hardkjempende sandneslag var i føringen stort sett hele tiden. Laget servet godt, jobbet heroisk i forsvar og hadde god uttelling på smashene. Som på lørdag viste også kampen søndag at laget har styrket blokkspillet sitt. Det er det nok flere motstandere som kommer til å merke utover sesongen.

Celine Dalene var en viktig brikke på kanten hos Sandnes i helgen. Hun sier til Sandnesposten at det var veldig deilig med seier mot KFUM Volda i begge kampene.

– Lørdagens kamp var tøff, men desto herligere å kunne dra i land seieren i det femte settet. Nå gleder jeg meg til en spennende sesong videre, sier hun fornøyd.

Sandnes ligger nå øverste på tabellen i avdeling 2 i 1. divisjon med fire poeng og bedre settforskjell enn KFUM Volda, som har spilt to kamper mer. Lørdag tar laget turen til Bergen for å spille mot TIF Viking 2, og søndag venter BSI hjemme i Giskehallen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...