Dybevik, Brix og Frenderup ferdige i Sandnes Ulf

Andreas Dybevik var ønsket med videre av Bengt Sæternes og Sandnes Ulf, men klubben klarte ikke å bli enig med Dybevik om en ny kontrakt. Foto: Ole Aarre

– Kjipt, sier Andreas Dybevik, som ikke klarte å bli enig med klubben om en ny kontrakt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sportslig og daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, bekrefter overfor Sandnesposten at Kristian Brix og Nicklas Frenderup er ferdige i klubben. Men Andreas Dybevik har han tilsynelatende ikke stengt døren helt for.

– Det er lagt på is, inntil videre. Andreas fikk et utspill, men vi har ikke klart å bli enige. Nå er det opp til han, mener Espedal.

Trukket tilbake tilbudet

Dybevik bekrefter at han ikke har klart å bli enig med Sandnes Ulf om en ny kontrakt etter noen runder med forhandlinger.

– Det ser ikke ut som det blir Sandnes Ulf neste år. Det går på forhandlinger rundt kontrakt. Jeg ville se at de ville satse på meg, men vi klarte ikke å bli enige, forklarer Dybevik.

– Hva tenker du om det?

– Det er kjipt. Jeg har vært her lenge, og skulle ønske at jeg kunne hjulpet klubben framover, også.

– Samtidig så kan det være bra med tanke på utviklingen min å finne meg en ny klubb, sier Dybevik, som i likhet med Espedal sliter med å lukke døren helt.

– Det er kanskje ikke 100 prosent avsluttet, men de har trukket tilbake tilbudet, da de ikke gikk med på mine betingelser, forklarer han.

Bryne neste?

Bryne seiler nå opp som en het kandidat til å sikre seg Dybeviks underskrift. Jærklubben kjenner 20-åringen godt fra før etter et låneopphold i fjor.

– Det har vært litt interesse fra lokale klubber. Jeg har god tid og vil ikke stresse, men jeg bør jo ha en ny klubb senest i januar.

– Hvordan er det med motivasjonen foran neste sesong?

– Den er ekstremt høy! Jeg skal vise at jeg kan få det til i Obosligaen. Dette har bare tent en ekstra gnist hos meg, sier Dybevik.

Les også: Lokal midtbanespiller klar for Sandnes Ulf

Årets toppscorer i Sandnes Ulf, Erixon Danso, har ikke fått tilbud om ny kontrakt med Sandnes Ulf. Spilleren med landskamper for Aruba har byttet klubb nesten hvert år siden han ble profesjonell fotballspiller, og forventer trolig en bedre kontrakt for å fortsette i klubben – noe som er lite sannsynlig at han vil få.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...