Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Edvald vant i Sandnes

Flott reklame for sykkelbyen Sandnes

VINNER: Edvald Boasson Hagen var knallgod i avslutningen av rittet. Her mottar syklisten premien av Stanley Wirak. Foto: Frode Olsen

Den norske topprytteren Edvald Boasson Hagen vant fjerde etappe av Tour des Fjords med målgang i Sandnes. Nå er han fattige fem sekunder bak den gule ledertrøye før avgjørende og siste etappe søndag.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 27.05.2017 kl 19:25

– Det var deilig. Det var likevel ikke mer enn akkurat. Laget kjørte utrolig bra. Ingen ville hjelpe til etter hvert. Det var perfekt slikt vi kjørte, sa Boasson Hagen til TV 2 etter seieren.

På podiet fikk han premie av ordfører Stanley Wirak. Mange mennesker ventet i målområdet for å følge premieutdelingen.

– Du så ikke trøtt ut mot slutten. Er det riktig observert, spurte speaker?

– He he, jeg er vel kanskje god til å skjule det, smiler Boasson Hagen like utenfor kulturhuset.

Boasson Hagen rykket fra hovedfeltet i den siste bakken, og det var bare August Jensen fra Team Coop som klarte å holde følge med Boasson Hagen. De to startet jakten på den ensomme syklisten fra Færøyane, som på det tidspunktet ledet.

Like før målpassering dro Boasson Hagen forbi og vant etappen.

– Se han sluker Færøyene rått. Dette er brutalt, kommenterte TV 2s Christian Paasche, mens Dimension Data-rytteren tok innpå Veyhne fra Færøyane.

Dagens etappe foregikk i strålende solskinn fra Stavanger, før syklistene besøkte distriktet og endte opp i Sandnes.

Etter lørdagens etappe har Edvald Boasson Hagen fem sekunder opp til ledende Dries van Gestel.

August Jensen fra Team Coop er på fjerdeplass som nest beste nordmann. Han må hente inn 32 sekunder for å vinne sammenlagt. .

I Sandnes sentrum var det i forbindelse med Tour des Fjords både tur- og barneritt. En perfekt dag for byen og for idrett.

Joakim Kjemhus fra Sandnes endte som nummer 89 av 98 ryttere.

Da kom Edvald Boasson Hagen først til stor jubel fra mange gauker. Der i blant en ung mann som gjerne ville se spurten.

JUBEL: Denne unge herren tok i bruk trafikkskiltet og fikk perfekt utsyn til Edvald Boasson Hagens spurt. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...