Elleve prosent økning for Maxisenteret

GLAD: Magnhild Egeland er kjempeglad for den solide oppsvingen senteret opplever. Foto: Frode Olsen

Maxisenteret seiler i medvind. Tross nye bomringer, var uken med Black Friday en opptur.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Daglig leder av Maxi Sandnes, Magnhild Egeland, forteller at Maxisenteret fortsetter med de gode tallene fra forrige måned.

Uken med Black Friday viste et solid hopp i omsetning.

– Uken med Black Friday hadde vi en omsetningsøkning på elleve prosent. Da sammenlignet med «Black Friday-uken» i 2017, sier Egeland.

Hun og andre var i oktober veldig spente på hvordan den nye bomringen ville slå ut på handelen. Så langt er det ingenting som tyder på at bomringene går ut over omsetningstallene.

Les også: Forventet nedgang – opplevde vekst

– Sett bort fra de to aller første ukene, så har det gått veldig bra. Vi opplever vekst, og er selvsagt kjempeglade for det. Folk var nok noe avventende i starten, men det har stabilisert seg i gode tall. I alle fall for oss, sier Egeland.

Kjøpesenteret Kvadrat hadde også en meget sterk uke med Black Friday involvert.

– Det er ingen tvil om at Black Friday har innarbeidet seg som årets viktigste handledag. Det er tydelig at kundene setter pris på de gode tilbudene i butikkene. Omsetningen lover også godt for den videre julehandelen, sier senterleder Bent O. Hansen.

BLID: Senterleder Magnhild Egeland er ofte ikledd et smil. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...