Ellevill Ganddal-revy

Besto premieren med glans

HUMOR: En gedigen baby ble født i andre akt. Da han fikk høre hvem faren var, ville han tilbake til mors liv. Foto: Frode Olsen

Instruktørene strigråt åpentlyst mens foreldre og besteforeldre febrilsk tørket tårer med gardinene etter premieren i Ganddal bydelshus. «Frøken Notsi's mareritt» ble en braksuksess. All ære til de unge skuespillerne og fremragende musikere.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 02.02.2017 kl 22:07

REVY: Under ledelse av erfarne Ine E. Hegre hadde 16 skuespillere jobbet knallhardt i forkant av premieren på revyen i Ganddal bydelshus. Etter at barna og ungdommene på scenen kvittet seg med nervene i løpet av de to første numrene så de seg aldri tilbake.

Gjengen serverte hele 37 sketsjer uten så mye som en liten skjønnhetsfeil. Det er intet mindre enn imponerende med tanke på aldersspennet fra seks til 19 år. Ine E. Hegre var tydelig stolt av sine elever, og da gjengen på scenen mottok stående applaus, klarte hun ikke holde tårene tilbake. Det var hun ikke alene om. Talentene på scenen fikk voksne menn til å gråte.

– Alle sammen var bare kjempeflinke. Den gleden de utstråler på scenen er bare til å ta av seg hatten for. Vi kjente alle sammen litt på alvoret i starten, men du vet, det er ikke enkelt å prestere med så mye slekt og venner sitter i salen, smiler Ine. E Hegre.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

GRÅT: Ine E.Hegre (i midten foran) var utrolig stolt over utfallet. Foto: Frode Olsen

Med tanke på å få publikum på sin side, var musikkutvalgene aldeles strålende. Varierte melodier med nyskrevne tekster passet godt til innholdet.

Ganddalkameratene

Skuespillerne parodierte og sang melodier fra både Stavangerkameratene og Kaizers Orchestra. De fire guttene sjarmerte alle i salen under navnet Ganddalkameratene og melodien «Bare så di vett det». Til og med fra Mozart og Tryllefløyten hadde ungdommene hentet inspirasjon. Frøken Notsi traff ikke på samtlige toner, men leverte jammen innlevelse og kvalitet da hun med ny tekst fremførte verdens vanskeligste sopranarie, Der Hölle Rache hentet fra Mozarts berømte opera. I det hele tatt var Frøken Notsi i storslag under hele forestillingen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FRØKEN NOTSI: Hun bærer på en hemmelighet som ble avslørt mot slutten av revyen. Her er hun i en presset situasjon. Foto: Frode Olsen

Revyen dekket et vidt spekter av humor og musikalske innslag. Artig var innslaget da revyen presenterte nummeret om alenemoren som hadde så mange barn med forskjellige menn at hun hadde funnet opp en ny applikasjon som hypnotiserte alle ungene, slik at hun i det minste kunne få «tid te å drida i fred».

Musikerne bak en slik forestilling stjeler sjelden de store overskriftene, men de fire som spilte livemusikk fortjener, og kommer garantert til å vokse seg raskt ut av bydelshuset.

Mest av alt handlet kvelden om dedikerte barn og unge i fri utfoldelse. Smilene og innlevelsen fra scenen traff midt i hjerteroten. Det finnes gode muligheter for å få med seg revyen. Den spilles igjen tredje og fjerde februar. Begge dagene klokken 18.

GLENN LYSE OG CO: Ganddalkameratene sto ikke tilbake for de originale Stavangerkameratene. Foto: Frode Olsen

HYPNOSE: Alenemoren hadde så mange barn med forskjellige fedre at hun måtte lage en ap for å kunne gå på do i fred. Foto: Frode Olsen

SMINKEDOKKER: Jentene sminket hverandre til det ugjenkjennelige på scenen. Foto: Frode Olsen

LOVE IS IN THE AIR: Ganddal-revyen hadde flere innslag av kjærlighet. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...