EM-drømmen gikk ikke i oppfyllelse

Sandnesspillerne Tuva Aarrestad, Wilde Jacobsen og Oda Løvø Steinsvåg var sentrale i den norske troppen. Foto: Kjell Gunnar Aarrestad

Sandnes-jenter med på historisk EM-kvalifisering i volleyball.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 03.07.2018 kl 12:02

Ploiesti, Romania: Sandnes volleyballklubb sine spillere Oda Løvø Steinsvåg, Wilde Jacobsen og Tuva Aarrestad var med på U19-landslaget sin historiske deltakelse i 3. runde EM-kvalifisering i Ploiesti i Romania i helgen.

Norge sitt U19-landslag i volleyball var kvalifisert for 3. runde i EM-kvalifiseringen for første gang i historien og spilte i pulje med Hviterussland, Romania og Tyskland. Anført av kaptein Tuva Aarrestad fra Sandnes volleyballklubb, kjempet jentene mot lag som hadde flere spillere på over 185 cm.

Første kamp mot Hviterussland ble en jevn kamp, som Norge tapte 1-3 etter en thriller av et fjerde sett der Norge til slutt måtte gi tapt på 25-27. I andre kamp mot Romania kjempet Norge ikke bare mot laget på banen, men også mot mer enn hundre elleville hjemmepublikummere. Dette ble også en jevn kamp som Norge tapte 1-3. For å bli nummer to og dermed kvalifisere seg til finalerunden i Albania i september, måtte Norge slå Tyskland 3-0 i siste kamp. Tyskland bestod av et lag med høye spillere og erfaring fra spill på bundesliganivå og Norge slet med vanskelige tyske server og en solid blokk. Norge gikk på et 0-3-tap og gikk dermed ikke videre til sluttspillet, men tar med seg verdifull erfaring.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...