Prisrekord så langt i år: Enebolig solgt for 12 millioner

ÅRSREKORD: Denne eneboligen i Folkvordveien ble nylig solgt for 12 millioner kroner før visning. Eiendomsmegler Rune Larsen hos Eie Eiendomsmeglig hadde gjerne sett at det var flere liknende prospekt i Sandnes. Foto: Trond Eirik Olsen

Ble solgt før visning.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

EIENDOM: – Jeg skulle gjerne hatt flere boliger i samme prospekt. Interessen har vært stor og allerede før vi annonserte boligen formelt var det flere som meldte seg og ønsket privat visning. Dette ble imidlertid aldri aktuelt ettersom selger valgte å selge når det kom inn et bud på prisantydning. Boligen hadde da lagt ute på Finn i seks dager, sier eiendomsmegler Rune Larsen hos Eie Eiendomsmegling

Attraktivt strøk

Eneboligen, som ligger i Folkvordveien på Stangeland, har et bruksarel på 435 kvadratmeter. Tomten er på 817 kvadratmeter. Huset, som er på to etasjer og kjeller, ble kjøpt av en lokal famile med tenåringsbarn. Nabohuset, som er noe mindre i areal, ble solgt i fjor for 8,1 millioner kroner.

– Vi snakker om svært attraktive boliger i et attraktivt strøk som mange er villig til å betale mye for. Både standard og plassering har nok vært en medvirkende årsak til det raske salget. Har man rett prisantydning på et godt prospekt av denne typen må man sjelden vente lenge på salg, sier Larsen.

Godt marked

I følge Larsen setter eneboligen salgsrekord i Sandnes så langt i år, men om denne rekorden blir stående når året er slutt er langt fra sikkert.

– Vi opplever at markedet nå er mottakelig for denne type boliger. I fjor ble det solgt tre-fire boliger i prisklassen 12-13 millioner kroner i Sandnes og dukker det opp flere prospekter av denne typen vil det være mange interessenter som lett vil kunne bla opp store salgsummer Det kan selvsagt ha en viss sammenheng med generell oppgang i boligmarkedet, men boliger i denne prisklassen har sjeldent vært avhengig av markedet, sier han og fortsetter:

– Problemet nå er vel heller at vi nå har for få boliger av denne typen i Sandnes. Nå fikk vi ikke prøvd denne boligen i en budrunde ettersom den ble solgt før visning, men jeg ser ikke bort fra at dette kunne resultert i en ennå høyere pris. Ut fra en meglers perspektiv er det alltid ønskelig å ha fellesvisninger for å teste markedet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...