Engblom smigret av «bred interesse»

TAKKER FOR SEG: Pontus Engblom i kjent stil. Nå sier han takk for seg etter 53 mål på to sesonger i Sandnes Ulf. Foto: Rune Eikeland

Fortsatt ingenting konkret, men flere har vist interesse, sier Pontus Engblom.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 15.11.2016 kl 16:05

Selv om Pontus Engblom fortsatt ikke har funnet seg en ny arbeidsgiver, så mangler det ikke på interesserte klubber. Det sier spilleren selv til Sandnesposten.

– Jeg ønsker å prøve noe nytt og nå har jeg hatt en god prat med Tom Rune (Espedal) og Bengt (Sæternes) som forstår mine ambisjoner. Hva som skjer videre vil jeg ikke kommentere nå. Jeg skal bruke god tid på å bestemme meg for veien videre, sier Engblom.

– Hvilke land og ligaer har du tilbud fra?

– Det er ganske bred interesse fra ulike ligaer. Jeg vil heller ikke utelukke Tippeligaen.

Foto: Skjermdump / Twitter

– Er Viking på banen?

– Ikke som jeg vet.

– Har du blitt invitert av klubber til å se på forholdene?

– Ja, det kan jeg vel bekrefte at jeg har. Men jeg vil ikke si noe om hvem.

I sommer var Engblom i møte med Sparta Rotterdam og ifølge agent Stefan Johansson er dette en av klubbene Engblom skal snakke med.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...