Er det ingen som vil ha kulturstipend i Sandnes?

PENGAR: Liv M. R. Pedersen og Hallvard Fagerland i kommunen si kulturavdeling deler ut stipend til kulturlivet i byen, men ynskjer at fleire søkjer innan fristen. Foto: Borghild Gudmestad

Fristen går ut laurdag og nesten ingen har søkt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 30.03.2017 kl 20:23

I fjor var det same situasjon. Året før òg. Det var veldig få søkjarar til kulturstipenda, der kulturrådgjevarane meinte at dei sjølve prøvde så godt dei kunne å nå ut til dei som har interesse og nytte av tilskot, gjennom direkte kontakt, annonser i avisa og sosiale media.

Likevel vurderer dei nå ta nye grep.

– Me har tidlegare år hatt ei jamn søkjarmasse og derfor brukt dei same kommunikasjonskanalane som tidlegare. Det er hovudsakleg unge folk i målgruppa, så utfordringa med få søkarar dei siste par åra er kanskje eit teikn på at me må finna nye kanalar og jobba endå meir målretta med korleis me marknadsfører ordninga, seier kulturrådgjevar Liv M. R. Pedersen.

Kommunen deler ut fire stipend kvart år, kvart på 20.000 kroner. Målet med stipendet er å hjelpa unge kunstnarar, idrettsfolk, og andre som driv med kultur til vidareutvikling innan sitt område og stimulera til fortsatt innsats for kulturlivet i byen.

Stipendet kan bli gitt til enkeltpersonar busett i og som har virke i Sandnes. Det er utval for kultur og oppvekst som deler ut stipenda etter anbefaling frå kultursjefen. Sjølve overrekkinga er det ordføraren som står for.

For dei som vil søkja, går fristen ut laurdag 1. april.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...