Sandnesposten A/S

Eriksen står over igjen

SKADEPROBLEMER: Remi Johansen (t.v.) er usikker til helgens seriekamp mot Notodden, mens Kent Håvard Eriksen er helt uaktuell. Foto: Frode Olsen

Kent Håvard Eriksen satt på benken hele kampen mot Kongsvinger, men var aldri aktuell for spill. Mot Notodden blir han ikke å finne på benken en gang.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 07.06.2018 kl 22:48

Sandnes Ulf har tapt tre av de fire siste kampene. Laget har ikke scoret mål på de to siste, og til bortekampen mot Notodden må de igjen klare seg uten toppscorer Kent Håvard Eriksen.

– Kent blir ikke klar. Han trener alternativt og står over denne kampen, bekrefter fysioterapeut Lars Marvik.

Johansen usikker

Det betyr at andre må sørge for nettsus mot nyopprykkede Notodden, som har plassert seg på en foreløpig 11. plass på tabellen. Sandnes Ulf ligger på sjetteplass, ett poeng bak Viking på opprykksplass (som har én kamp mindre spilt). Viking møter for øvrig tredjeplass Sogndal til helgen.

Det betyr at Sandnes Ulf vil være med for fullt igjen i toppen dersom de slår Notodden. Men skulle det bli tap, vil Notdden være ett poeng bak de lyseblå på tabellen.

Marvik melder ellers at Axel Kryger, som forlot banen sist med en skade i låret, er friskmeldt og klar til kamp. Remi Johansen håper å bli klar, men i likhet med Eriksen sliter han med en slitasjeskade. Han vil bli testet de neste dagene.

Akinshola Akinyemi fikk sitt tredje gule kort sist og må sone karantene.

Savner tydelig spillestil

En av de som gleder seg til kampen er tidligere Sandnes Ulf-helt Kamal Saaliti. Spissen som var med på å skyte Sandnes Ulf opp til Eliteserien i 2011, spilte også i Notodden fra 2013 til 2016. Han tror på et jevnt oppgjør.

– Jeg følger ganske godt med på Obosligaen, Notodden og Sandnes Ulf. Jeg ser selvfølgelig ikke alle kampene, men jeg prøver å få med meg litt, sier Saaliti til Sandnesposten.

– I utgangspunktet skal Sandnes Ulf være et bedre lag enn Notodden. Men jeg tror det blir jevnt, og der Sandnes Ulf har gått på noen smeller har Notodden prestert jevnt hele sesongen. Trener Kenneth Dokken har en tydelig spillestil, og det er deres styrke. Jeg ser ikke den samme tydeligheten i måten Sandnes Ulf spiller på, sier han.

Saaliti er usikker på om Sandnes Ulf er gode nok til å rykke opp, men mener samtidig at det ikke trenger å være et stort mål denne sesongen.

– Sandnes Ulf har etablert seg som en toppklubb i Norge de siste årene, og det skal de ha ros for. Det er ingen selvfølge, og det er bare å se på en av mine andre tidligere klubber Hønefoss, som også var oppe i Eliteserien. Sandnes Ulf har ikke gått i samme fellen som de gjorde. Der gikk det til helvete.

– Mitt råd er ikke å stresse for mye med opprykk. Nå satses det på litt lokale unggutter også, så fortsett med det heller, så kommer opprykket når tiden er inne for det.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...