Et idrettsanlegg i verdensklasse ble åpnet i Melshei

STARTSKUDDET: Rådmann Bodil Sivertsen fikk mye skryt i anledning åpningen av Melshei. Her teller ned til startskuddet som ble avfyrt av ordfører Stanley Wirak. Foto: Frode Olsen

Idrettspresident Tom Tvedt var stum av beundring, og mente i fullt alvor at rulleskianlegget i Melshei på sikt vil tilføre et OL-gull til en lokal utøver.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 25.07.2017 kl 21:05

Over 500 mennesker var tilstede da rulleskianlegget i Melshei ble offisielt åpnet. Talerlisten var med rette lang, for med tanke på at arbeidet ble påbegynt i 2016, er det mange som skulle takkes. Idrettspresident Tom Tvedt var henrykt over det han var vitne til.

– Jeg er overbevist om at dette anlegget kommer til å bety OL-gull for regionen. Enten det er eliteutøvere eller i Paralympics. Sandnes kommune har bygget et anlegg i verdensklasse. Idretten takker kommunene landet over. De er idrettens største bidragsytere. Jeg vil gratulere Sandnes for en formidabel jobb, sier Tom Tvedt til Sandnesposten.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

STAS: Både varaordfører Pål Morten Borgli (Frp) og idrettspresident Tom Tvedt smilte bredt under åpningen. Foto: Frode Olsen

Idrettspresidenten var ikke den eneste som roste Sandnes kommune for velvilje og handlingskraft. Styreleder i Sandnes Arena As mente at kommunes motto «Modig, romslig og sunn» virkelig har kommet til syne i denne prosessen.

Mange takket rådmannen

Ordfører Stanley Wirak (Ap) benyttet anledningen til å berømme rådmann Bodil Sivertsen for den geniale ideen hun hadde med tanke på å forvalte midler fra staten.

Landslagstrener Stian Eckhoff tok også mikrofonen i løpet av åpningssekvensen. Den gang overnattingstilbud i form av klubbhus er på plass, mener treneren at Sandnes er verdensledende.

– Jeg har drevet med skiskyting siden jeg var 17 år gammel. Utøverne er helt avhengige av slike tiltak som Sandnes nå har gjennomført. Når anlegget står ferdig er dette helt i verdensklasse. Allerede nå er det prima vare, sier Eckhoff.

Mange barn fikk også gleden av å gå i løypene med stjerner som Øystein «pølsa» Pettersen. Det ble avholdt en uhøytidelig skytekonkurranse til glede og forlystelse for de mange fremmøtte i solskinnet.

HERLIG: Får ting i livet gir mer glede enn glade barn. En av dem som sørget for det i Melshei finnes helt til venstre i bildet. Han heter Øystein Pettersen. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...