Fant blødende mann ved utested i sentrum

Politiet etterlyser vitner

BLOD: Tydelige spor etter dramatikk i St. Olavs gate. Foto: Ronny Hjertås

Den alvorlig skadde 30-åringen er avhørt, men hendelsesforløpet natt til søndag er fortsatt uvisst.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2018 kl 16:02

Klokken 02.04 kom en politipatrulje over en skadet mann (30) like ved Bakgården Pub i Olav Kyrresgate.

Les også: Da politiet skulle kjøre en ruskjører til legevakten, kom de over enda én

– Mannen ble hentet av ambulanse og kjørt til Stavanger universitetssjukehus da det kunne se ut som han kunne være knivskadd, opplyser operasjonslederen i Sørvest politidistrikt. Vitner opplyser til Sandnesposten at mannen blødde kraftig.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TIL SYKEHUS: Mannen hadde det politiet mener kan være skader etter knivstikk.

Mandag formiddag kunne seksjonsleder Elisabeth Vorland ved Sandnes politistasjon fortelle at det er foretatt avhør av fornærmede uten at dette har klargjort mer i forhold til hendelsesforløpet. Det er også usikkert om skaden skyldes knivstikking.

– Vi har så langt ingen mistenkte i saken. Det var flere vitner på stedet, men vi skulle gjerne ha kontakt med flere som var i området i det aktuelle tidsrommet, sier hun og fortsetter:

– Etterforskningen pågår og vi avventer også om minnet til fornærmede blir bedre.

Stavanger universitetssjukehus melder søndag morgen at den 30 år gamle mannen er alvorlig skadet, men at tilstanden er stabil. De beskriver skaden som «stikkskade/vold».

28-åring satt i arrest

Det var flere hendelser med voldsbruk i beruset tilstand i natt til søndag. I 04-tiden kom det til slagsmål utenfor et skjenkested.

– En beruset mann (28) ble anmeldt for voldsutøvelse og satt i arrest, konkluderer politiet, som melder om mye bråk og fyll i distriktet i natt.

Mye russebråk

– Totalt ble 12 personer bortvist fra bysentrene. Vi har fått mange klager på russen som holder folk våkne med sine gedigne musikkanlegg. Flere advarsler har blitt gitt til sjåfører av russebiler og -busser om mulige konsekvenser dersom pålegg ikke følges, sier operasjonslederen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SPOR: Mannen skal ha blødd kraftig.

I tillegg kan politiet melde om flere hjemmefester.

– Disse ble stanset enten ved at operasjonssentralen ringte og påla festdeltakerne å dempe seg, eller ved direkte oppmøte ved politipatrulje med samme budskap.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...