Sandnesposten A/S

Fem nøkkelspillere er skadet

UTE: Christer Oftedal har skade i låret. Kapteinen er usikker på hvor lang tid det tar før han er i trening. Foto: Frode Olsen

Figgjo-stallen er i utgangspunktet ikke stor. Til bortekampen rasket de sammen tolv spillere. Mange av bærebjelkene er ute på ubestemt tid.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

At Figgjos gikk på sitt første tap for sesongen er ikke til den største bekymring. Utfordringen for trener Jone Bråstein er at mange av spillerne er ute av spill på ubestemt tid. Da Figgjo møtte Havdur til seriekamp 4. mai, manglet sentrale spillere i oppstillingen.

Kaptein Christer Oftedal fikk en muskelskade på trening, men vet lite om hvor alvorlig omfanget er.

– Jeg fikk strekk. Det er vanskelig å si hvor alvorlig skaden er, men jeg kjente umiddelbart at det skjedde noe til i låret, sier Oftedal.

En annen herremann som vet å behandle ballen heter Jarle Tveit. Venstrekanten strever med flere utfordringer.

– Vi spilte nylig tre kamper i løpet av en uke. Beina mine er helt kjeks. Jeg bristet et ribben, og sliter med lyskene, sier Tveit.

Håndleddsbrudd og hjernerystelse

Som om ikke det er nok, pådro spissen Vegard Blikra Undheim seg et brudd i hånden da laget spilte mot Forus og Gausel. På grunn av hensynet til sikkerhet for motspillerne, får ikke Blikra lov av fotballkretsen til å spille med gipset hånd.

I bortekampen mot Havdur gikk Sander Skjæveland ned for telling som en utslått tungvektsbokser etter et hodesammenstøt. Trener Jone Bråstein fortviler.

– Sander har pådratt seg hjernerystelse, og er sykmeldt en ukes tid. Alt gikk så bra de første to serierundene. Da hadde vi 16 mann i kamptroppene. Mot Havdur satt kun en spiller på innbytterbenken. Han måtte inn for Skjæveland. Vi må ha opptelling nå, sier Bråstein.

Til alt overmål brakk høyreback Aleksander Boge Nilsen tommelen i første omgang mot Havdur.

Figgjo har tatt fire poeng på tre kamper etter fjorårets nedrykk fra 4. divisjon.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...