Feriestemning på Stangeland skole

Korpset leia an marsjen til Giskehallen

Tradisjonen tru heldt Stangeland skole ei storstilt framsyning siste skuledag før ferien.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 25.06.2018 kl 11:44

Stangeland skole har i mange år markert sin siste skuledag med det lille ekstra som skaper ei minnerik avrunding av skuleåret. Alle elevar og lærarar er involverte i framsyninga som har blitt det største og kanskje viktigaste arrangementet ved skulen i vårsemesteret. Svært mange foreldre tek seg meir enn villeg fri frå både jobb og husarbeid for ikkje å gå glipp av nøye innøvde hopp og sprett, song og spel frå store og små på scenen i Giskehallen.

Elevar og lærarar marsjerte frå skulen til taktfast musikk frå Stangeland skolekorps. Inne i hallen syda det av sommarstemning frå forventningsfulle foreldre og søsken av elevane som skulle i aksjon. Av dei mange flotte innslaga som dukka opp var det nok 3.-4 klassingane sitt potpurri av velkjende barnesongar, dandert med bl.a. cowboyar, klovnar og trollmor sine 11 små troll, som tok kaka. Det er sånne augneblinkar som gjer at foreldre i salen må svelge klumpen i halsen minst to gongar og kanskje tørke ein liten tåreskvett. Det faste lærarinnslaget er likevel det mest populære blant elevane, som her endeleg kan le og fryde seg over at lærarane dummar seg ut i snåle kostymer og forsøker seg på dansetrinn elevane kan så veldig mykje betre.

Etter ein innhaldsrik og humørfylt time kunne fungerande rektor Aud-Toril Gilje Hetland ønske elevar og foreldre god sommar til stor jubel frå den fullsette hallen. "Ja, vi elsker" markerte som vanleg at sommarferien endeleg kunne begynne.

Delar av 1. og 2. klasse

"Den fyrste song eg høyra fekk" med 3. og 4. klassingane

Fungerande rektor Aud-Toril Gilje Hetland

Frå lærarinnslaget

Delar av Stangeland skolekorps

Jonathan, Nikolai og Markus feira starten på sommarferien

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...