Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Fikk streng straff etter politiets razzia på Ganddal

Fant metamfetamin og hasj

FANT MYE: Politiet fant rikelig med amfetamin og hasj i garasjen på Ganddal. Foto: Ronny Hjertsås

For nøyaktig ett år siden slo politiet til mot en garasje på Ganddal. Nå er eieren av garasjen dømt til fengsel i ett år og ti måneder.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2018 kl 20:32

JÆREN TINGRETT: Aksjonen mot et hus på Ganddal varte i over fem timer før politiet og hundene var ferdige. Ganske nøyaktig ett år senere møtte tiltalte i retten og erkjente delvis skyld for blant annet grovt brudd på narkotikaloven.

Da politiet undersøkte bopel og garasje fant de 802,78 gram amfetamin/metamfetamin og 1,88 gram hasj. Han hadde også liggende til sammen 229 patroner av kaliber 22. De fant også 18 andre typer patroner, hvor noen av dem var 9 mm.

– Tiltalte forklarte at han i lang tid har brukt hasj og amfetamin daglig. Han forklarte at han kjenner godt til narkotikamiljøet i Sandnes, og oppga å ha et par hundre tusen i narkotikagjeld. Mannen har også solgt en del stoff selv. Narkotikaen som lå i garasjen var ifølge tiltalte blitt overlevert ham fra folk han skyldte penger. Stoffet var ment for videresalg, slik at han kunne settes i stand til å betjene narkotikagjelden. Narkotikaen som lå på kjøkkenet var ment til eget bruk, sier dommen.

Tiltalte er tidligere domfelt for promillekjøring og overtredelse av legemiddelloven i 2013. Han er også tidligere bøtelagt i 2015 og 2016, blant annet for narkotikaovertredelse.

– De tidligere straffene tillegges vekt i skjerpende retning ved straffeutmålingen, sier dommen.

50-åringen fikk ett år og ti måneder ubetinget fengsel. Han må også betale saksomkostninger med 6000 kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...