Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Filip fikk forbundets fortjenstmedalje for innsatsen i 2016

STOLT: Filip Ingebrigtsen kunne likevel ta med seg en gullmedalje fra mesterskapet. Her med jentene i de flotte bunadene. Foto: Frode Olsen

Filip Ingebrigtsen ble tildelt forbundets fortjenstmedalje for 2016. En gullmedalje han satte veldig stor pris på.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 28.08.2017 kl 09:09

Friidrettforbundets president Ketil Tømmernes startet NM-søndagen med å dele ut en fortjenstmedalje til en utøver som hadde utmerket seg spesielt i året 2016. Den gikk til Filip Ingebrigtsen for hans EM-full på 1500 meter.

– Det er veldig kjekt å kunne dele ut denne medaljen til Filip Ingebrigtsen. Han har vist for utøvere at det kommer mye ut av å ikke gi opp. Han har kjempet på, fått seg noen smeller men likevel kommet tilbake.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SMIL: Både president Ketil Tømmernes og Filip Ingebrigtsen hadde god anledning til å hente frem godsmilet. Foto: Frode Olsen

Han er til inspirasjon for oss alle. Ikke bare idrettsutøvere, sier Tømmernes til Sandnesposten.

Hovedpersonen, som er forkjølet og ikke kan delta i dagens øvelser, uttrykker takknemlighet.

– Jeg blir stolt av en slik utnevnelse. Denne får plass ved siden av EM-medaljen, sier Ingebrigtsen.

HEDER: Filip får medaljen av presiden Ketil Tømmernes. Foto: Frode Olsen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...