Fingertupp-protese sikret platedebut

PROTESE: Et sirkelsaguhell satte gitarkarrieren til Åge Obrestad to hakk tilbake. Nå har han fått seg en fingertupp-protese fra Lillehammer og slipper sammen med resten av Frynsete på Nervene debutsingelen «Neste Helg» i morgen. Foto: Privat

Frynsete på Nervene slipper singelen «Neste Helg» i morgen. I tillegg varsler de en langspiller før året er omme.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2017 kl 15:21

ROCK: Tvangsfestival-aktuelle Frynsete på Nervene kommer ut med ny singel i morgen, fredag. Den gis ut på bandets eget plateselskap som har fått det noe selvsagte navnet Frynsete Plateselskap.

Flere av medlemmene i rockorkesteret er fra Sandnes, men Frynsete på Nervene er kanskje fremdeles mest kjent her i byen som bandet som måtte avlyse en konsert på Tribute fordi gitarist Åge Obrestad kuttet av seg fingertuppen med en sirkelsag.

Nå har en protesemaker på Lillehammer utstyrt ham med ny fingertupp, og bandet er i full gang igjen. Frynsete på Nervene varsler nemlig at det kommer et helt album til høsten.
Men allerede fredag er singelen her. Med tekstlinjer som Faen ta gjekk te helvete igjen // Vakna naken med ei sjelden dama i ei fremmande seng // Veit ikkje kva som har skjedd veit ikkje om eg fekk beden // Eg må kåma meg ut herifra eg føler meg skjeden kan singelen «Neste helg» bringe tankene hen til salig Ingenting, men ifølge bandets eget presseskriv er det AC/DCs Bon Scott-periode som har fungert som inspirasjon.

Frynsete på Nervene består av Glenn Ousdal (bass og vokal), Sander Loen (gitar og vokal), Åge Obrestad (gitar og vokal), og Tormod Aass Nesheim (trommer).

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...