Finn Lizzy gjør comeback på Megleren lørdag

BAND: Fra venstre: Einar Nysted (gitarist), Jon Trygve Stokka (bassist), Geir M. Kristiansen (gitarist), Bjørn Eikeskog (vokalist) og Ole Andre Fossan-Bergem (trommeslager).

Bandet Finn Lizzy gjør comeback for fullt, og vokalist Bjørn Eikeskog håper å få reise landet rundt for å spille musikken han elsker.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

BAND: Bjørn Eikeskog startet bandet Finn Lizzy i 2009 etter en idé han fikk under Woodstokka-festivalen 2008. Under samme festival i 2009 ble bandet en realitet og opptredenen under festivalen førte til mer suksess. Etter noen år ble bandet oppløst, men nå, med delvis nye bandmedlemmer, er Finn Lizzy endelig tilbake og spiller konsert i 2. etasje på Megleren lørdag.

– Jeg tror at det kommer til å være mye energi og glede. Det er kjekt at folk kommer for å høre på oss igjen. Vi har et 80-talls rockeband som spiller Thin Lizzy-låter, der låtskriver Phil Lynott var en eminent musiker. Mange har kopiert deres musikkstil blant andre bandet Metallica, forteller Eikeskog.

Dedikert til irsk band

Nå har Eikeskogs band Finn Lizzy, et band dedikert til det irske bandet Thin Lizzy, fått flere nye medlemmer. Det består av gitaristene Einar Nysted (med i opprinnelig band) og Geir M. Kristiansen, vokalist Bjørn Eikeskog (med i opprinnelig band), bassist Jon Trygve Stokka og trommeslager Ole Andre Fossan-Bergem.

– Vi er for alvor i gang igjen, absolutt. Det blir veldig kjekt å reise rundt med denne musikken igjen, både lokalt og rundt om i landet. Det blir lenge å vente til lørdag når det hele starter, men vi gleder oss, sier Eikeskog.

Populære

Tidligere har bandet spilt på Sandnes Brygge, på Stord, under Ålvik Rock Festival og på Fredagsliven i Stavanger.

– Vi merket at folk likte det vi holdt på med under Woodstokkafestivalen, så vi ga gass videre. Vi fylte blant annet opp Sandnes Brygge med 350 mann et par ganger, sier Eikeskog.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...