Dagens gauk: – Finnes ikke bedre plass enn Riska

DAGSVERK: Som ordfører for en dag skulle Lennart Ims gitt idrettsrådet en daglig leder, samt fjernet 40-sonen og fartshumpene på Vatne. Foto: Frode Olsen

Lennart Ims (45) og Riska FK kan se tilbake på en stor folkefest sist uke. Penger i klubbkassen ga 
opplevelsen også.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2017 kl 09:52

– Det ble publikumsrekord og folkefest da Riska møtte Viking forrige uke. Kan du si litt om hva kampen betydde for Riska FK?

– Den betydde mye for oss, både sportslig, økonomisk og for samholdet i klubben. Det var en betydelig innsats som ble lagt ned fra et titalls mennesker for at alt skulle være klart til kampen og dette virker samlende. Spillere og trenere har gledet seg lenge til kampen, og for de unge i klubben er det stort å se Riska-spillerne i konkurranse med elitespillere. Om vi får samme bidrag fra NFF som i fjor, vil det bety 130.000 til 140.000 kroner ekstra i klubbkassen. Det er betydelig for en klubb som vår.

– Riska har de senere årene vært en klubb i stor vekst. Hva mener du er hovedårsakene til at Riska FK utvikler seg i positiv retning?

– Jeg vil si at det er en kombinasjon av kunstgressbanen, gode forbilder i den gylne årgangen med 91/92-modellene som utgjør kjernen i A-laget, og ikke minst at det har kommet mange gode og driftige folk til klubben de seneste årene.

– Hva er dine verv og forpliktelser i klubben?

– Jeg er sportslig leder. Ved siden av hovedvervet har jeg vært involvert på flere områder som speaker og livereferent, hvor de fleste fra lokalfotballen kjenner meg fra.

– Hvor mange år har du vært en del av Riska-fotballen?

– Foruten mine år i barne- og ungdomsavdelingen som spiller, så har jeg begynt på det syvende nå.

– Hva liker du best med Sandnes?

– At byen har våknet til liv og ikke lenger er en sovende by. Det produseres flere opplevelser og sterkere identitet, som igjen gjør oss mer patriotiske.

– Hva liker du minst med Sandnes?

– Mindreverdighetskomplekset overfor Stavanger.

– Har du et favorittsted i Sandnes?

– Det må bli Riska og Hommersåk. Norge ble kåret til verdens beste land å bo i. Sandnes er kåret til den beste norske byen å bo i. Da Riska ble kåret til den beste bydelen i Sandnes, kan jeg ikke se at finnes noen bedre steder.

– Beste dialektuttrykk?

– Hykkas.

– Hva driver du med når du ikke er på jobb?

– Da er jeg på klubbhuset og bygger klubb.

– Hva ville du utrettet dersom du fikk være ordfører for en dag?

– Gitt idrettsrådet en daglig leder og fjernet 40-sone og fartshumpene på Vatne. Tror det ville tatt cirka en dag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...