Fire MC-medlemmer fengslet lille julaften

Advokat Odd Rune Torstrup vurderer anke

BRANT NED: Det var i Daleveien at MC-klubben holdt hus. Om fengslingen kan ses i sammenheng med brannen ønsker ingen å spekulere i på nåværende tidspunkt. Foto: Ronny Hjertsås

Lille julaften pågrep politiet fire medlemmer fra MC-klubben Satudarah på grunn av en voldsepisode. De fikk medhold i begjæringen om fire uker med brev- og besøksforbud.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 23.12.2016 kl 19:42

Politiet mener de fire MC-medlemmene skal ha utøvet vold mot en mannsperson. De fengslede er i aldersgruppen 25 til 35 år. Fornærmede skal etter det Sandnesposten kjenner til være i samme aldersgruppe.

Advokat Odd Rune Torstrup mener politiet har gått veldig hardt ut i denne saken. De fengslede må sitte fire uker med brev- og besøksforbud.

– Jeg mener dette er en for streng reaksjon i en sak som er relativt ordinær. Nå vurderer vi å anke denne avgjørelsen, sier Torstrup til Sandnesposten. Han representerer ett av medlemmene.

LES OGSÅ: Lokalene til Saturdarah brant ned

Tidlig i november brant klubblokalene til Satudarah delvis ned. Politiet har bekreftet at de mener brannen i Sandnes ble påsatt, men har fremdeles ingen mistenkte i den saken. Odd Rune Torstrup ønsker ikke å kommentere om fengslingen har sammenheng med brannen i daleveien.

– Saken er klausulert og unntatt offentligheten. Jeg kan ikke kommentere noe av innholdet, sier han.

LES OGSÅ: Brannen fremdeles uoppklart

Det var RA som først omtalte saken.

Politiadvokat Rune Gjertsen i Sør-Vest politidistrikt sier til RA at de fredag har bedt om at fire menn blir varetektsfengslet i fire uker.

– Vi har også begjært brev- og besøksforbud. Saken gjelder vold og det er for tidlig i etterforskningen til at vi kan si så veldig mye mer. Men voldsepisoden har skjedd i løpet av siste døgn, sier Gjertsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...