Fire spillere får tilbud om å fortsette i Ulf

ØNSKET MED VIDERE: Steinthor Thorsteinsson har fått beskjed om at han er ønsket videre av Sandnes Ulf. Samme beskjed har Anel Raskaj og Kenneth Sola fått. Foto: Ole Aarre

Steinthor Thorsteinsson, Anel Raskaj, Kenneth Sola og Vegard Aasen er ønsket med videre i Sandnes Ulf.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 24.11.2016 kl 10:55

Ingen av dem har fått et konkret kontraktsforslag, men alle tre har fått beskjed om at de vil få et tilbud. Det bekrefter sportslig og daglig leder Tom Rune Espedal i Sandnes Ulf.

– Vi har hatt innledende samtaler med disse spillerne og signalisert at vi vil komme med et tilbud til dem, sier Espedal til Sandnesposten.

Venter på tilbud

Anel Raskaj bekrefter at han venter på et kontraktsforslag.

– Jeg tror jeg får et tilbud denne uken, så skal jeg tenke på det og gi et svar i neste uke, sier Raskaj til Sandnesposten.

– Jeg har fått beskjed om at jeg er ønsket med videre og venter på et kontraktsforslag, sier Thorsteinsson, som også har et tilbud fra islandske KA.

Kenneth Sola har kun spilt en tredjedel av kampene fra start, men har en høy stjerne i klubbledelsen.

– Kenneth er en kontinuitetsbærer vi gjerne ser blir med oss videre, sier Espedal om 31-åringen som har vært i Sandnes Ulf siden 2010.

Aasen har fått tilbud

Spillerne reiser på bot-tur denne helgen, men skal trene tre dager neste uke før de tar ferie. Klubben har hele tiden sagt at de ønsker å avklare situasjonen til enkelte spillere før spillerne tar ferie hele desember.

Sandnes Ulf venter også på svar fra Vegard Aasen, som har fått tilbud en toårskontrakt. 19-åringen har tidligere uttalt i Sandnesposten at han satser på å bli værende i klubben.

Om Henrik Breimyr får tilbud om å fortsette er fortsatt usikkert. Klubben har heller ikke tatt stilling til om de vil prøve å hente Vidar-spiller Ingvald Halgunset. 20-åringen har imponert på treningene til Sandnes Ulf de siste ukene.

Espedal forventer heller ikke stor aktivitet på overgangsfronten før jul.

– Vi kommer ikke til å signere fem spillere før jul, for å si det sånn. Men det kan hende vi signerer et par, sier han.

18 år gamle Mads Berg Sande fra Fyllingsdalen trener ikke lenger med Sandnes Ulf og skal ikke være aktuell å signere i denne omgang.

En annen som dukket opp på Sandnes Ulf-trening denne uken var Vetle Myhre. Dette etter initiativ fra spilleren selv.

Moen gir seg

Assistenttrener Tomi Markovski fortsetter, men Erik Moen er ferdig i klubben etter to år som fysioterapeut rundt A-laget. Grunnen er at Moen skal tilbake på skolebenken.

– Moen har gjort en fantastisk jobb og vil bli savnet, slår Espedal fast.

Moen har også fått en stor del av æren for at skadeforfulgte Pontus Engblom er kvitt skadeproblemene og er i sitt livs form.

Planen er at Lars Marvik, som allerede er tilknyttet klubben, og én person til skal dele på jobben Moen har hatt denne sesongen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...