Dagens gauk: Fjerdedivisjonstreneren som tror på opprykk

HJEMMEKJÆR: Roger Gimre trives best ved middagsbordet til mor. Foto: Thomas Hagen

Roger Gimre (32), Austrått–trener og politibetjent, mener Sandnes er et trygt og godt sted å vokse opp. Selv trives han aller best på kjøkkenet hjemme hos mor.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Hva er det som er så kjekt med å være fotballtrener?

– Det er motiverende å kunne hjelpe til å forbedre prestasjonene til andre, yngre spillere. Mye av forbedring av prestasjoner i idrett handler om det som skjer inni hodet, om selvtillit, innstilling og evnen til å bruke egne ferdigheter riktig. Det er i tillegg enormt kjekt å se spillenes glede etter en god prestasjon og tre poeng.

Hva er planen din for Austrått denne sesongen?

– Fortsette arbeidet som Jørn Hagen og resten av ildsjelene i Austrått allerede har bygget opp. Målet for Austrått må være å bidra til en god utviklingsarena for sultne spillere, og at disse tar steget videre til høyere nivå. Samtidig skal A-laget vinne fotballkamper.

Hvilken plass kommer dere til å ende opp på?

– Jeg har ikke tenkt så mye på dette. Det kommer litt an på hvor hardt spillerne er motivert til å trene. For min del håper jeg at vi kommer på førsteplass, men det er per dags dato ikke veldig realistisk. Men det var heller ikke realistisk at Leicester skulle vinne fjorårets Premier League…

Hvordan er jobben som politi?

– Utfordrende, spennende og varierende.

Hva liker du best med Sandnes?

– Man har alt man trenger i nærheten. Sandnes er en trygg og god by å vokse opp i.

Hva liker du minst med Sandnes?

– Innbruddstyver og narkotikaproblematikk.

Hva er yndlingsstedet ditt i Sandnes?

– Hjemma rundt middagsbordet hos na mor.

Hva er det beste dialektuttrykket?

– «Ånnas» og «lammarau», ofte brukt blant sandnesgauker inni egen bil. De beskriver kjøreadferden til medtrafikanter i ulike situasjoner, spesielt de som sniker i køen. Jeg synes også at «bleigfis» er et kult ord.

Hvis du var ordfører for en dag, hva ville du gjort?

– Jeg ville bevilget MYE penger til bygging av idrettsanlegg og andre fritidsaktiviteter til ungdom. Det er viktig at dette vokser i takt med byen. I tillegg hadde jeg tatt et par runder på Vågen 33 ikledd ordførerkjede og smilt og nikket til folk.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...