Sandnesposten A/S

Sandnesposten

– Føler jeg har et par gode år til

FERDIG: Vidar Nisjas tid i Sandnes Ulf er over. Foto: Rune Eikeland

Vidar Nisja fikk ikke ny kontrakt med Sandnes Ulf. Ifølge ham selv hadde han nok takket nei til et nytt tilbud uansett.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2018 kl 10:55

– Vi er egentlig enige begge parter om å avslutte samarbeidet. I møtet med klubben fortalte de meg at de ikke ville tilby meg ny kontrakt, men da hadde jeg egentlig bestemt meg selv også for at tiden var inne for å prøve noe nytt, sier Vidar Nisja til Sandnesposten.

– Hva skal du gjøre nå, da?

– Godt spørsmål. Jeg vet ikke. Nå er jeg åpen for alt. Både å fortsette som fotballspiller, eller prøve noe annet. Men jeg føler jeg har et par gode år til i meg som fotballspiller.

– Har Bryne vært på banen?

– Jeg har ikke hørt noe fra dem, nei. Jeg har ikke tenkt på det, heller. Nå skal jeg bruke litt tid på å finne ut hva neste steg blir.

Nisja ble hentet til Sandnes Ulf for tre år siden, og skulle være med på satsingen som skulle få klubben opp til Eliteserien igjen. Som en omskolert spiss i 4-4-2, med mange innlegg i boksen.

Slik gikk det ikke. Verken for laget, eller for Nisja, som har spilt i flere forskjellige roller siden han kom til klubben. Venstre midtbane, høyre midtbane, indreløper, offensive midtbane – og den første tiden; spiss.

– Hvordan ser du tilbake på tiden din i Sandnes Ulf?

– Det har vært både opp- og nedturer. Jeg kom til klubben fordi jeg trodde vi hadde et godt nok lag til å rykke opp, men slik gikk det ikke. For første gang i karrieren har jeg også slitt med skader og sykdom, så det har ikke vært den fullklaffen verken jeg eller klubben håpet på, innrømmer 32-åringen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...