Folk strømmet til åpningen av rådhuset

Se bildene fra åpningen av det nye rådhuset.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 03.02.2019 kl 11:51

Sandnes kommune var litt usikre på om åpningen av byens nye rådhus ville være attraktivt for innbyggerne å være med på. Det trengte de ikke, for en halvtime etter åpningstidspunktet var det kommet 1500 mennesker inn dørene.

– Dette er jo helt vilt på en fantastisk måte. Jeg hadde planlagt et møte her nå, og trodde vel ikke det ville komme så mange interesserte. Utrolig kjekt, sier varaordfører, Pål Morten Borgli (Frp) i folkevrimmelen.

Kommunikasjonsrådgiver Ole Jørgen Alstadsæter var også positivt overrasket over besøket.

– Dette er aldeles flott. Vi måtte sette en stopper da vi kom til 1500. Det er på grunn av HMS-kravene. Nå er det jo slik at folk vil forlate huset etter at de er ferdige med omvisningen. På den måten får vi plass til nye som kommer. Så vil kvelden vise hvor mange som har vært innom, sier Alstadsæter.

Flere politikere var også å se i folkemengden.

– Oppmøtet viser at folk virkelig setter pris på dette, sier Erlend Kristensen (MDG).

– En kjempeflott start for det nye rådhuset, sier ordførerkandidat for Høyre, Inger Klippen.

Torsdag kveld forteller kommunikasjonsrådgiver Ole Jørgen Alstadsæter at kommunen har talt opp antall besøkende mellom klokken 16.00 og 20.00.

– Det har vært rundt regnet 2500 besøkende publikummere. Alt gikk veldig bra, og akkurat slik vi hadde håpet på. Det ble på alle måter en flott åpning av huset fra morgen til kveld, sier Alstadsæter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...