Sandnesposten A/S

Fotballfesten er i gang

GRILL OG KOS: Allerede klokken 11.00 var det fyr i grillen utenfor Madame Aase. Foto: Frode Olsen

Allerede klokken 11.00 var Vikinghordene på plass i Langgata.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 25.08.2018 kl 12:08

Kampen mellom Sandnes Ulf og Viking starter ikke før klokken 15.30, men på en dag som denne kreves det skikkelig oppvarming også blant fansen.

Banken og Madame Aase pub har gått sammen om å huse Vikinghordene i forkant av oppgjøret. De varter opp med livemusikk og grillmat til gjestene.

– Dette kommer til å bli kjekt. Så langt går det strålende, sier daglig leder Jorunn Fosse til Sandnesposten like etter klokken 11.

Pubene har satt restriksjoner når det gjelder salg av brennevin. Det blir ikke mulig for gjestene å kjøpe sprit i forkant av kampen.

– Jeg kunne jo godt tenkt meg en liten «Jägermeister», men helt greit at det er slik. Det som er verre er at jeg drømte at Viking kommer til å få et sprøtt rødt kort i dag, og at det da er for seint å hente inn en Ulf-ledelse. Får ikke håpe jeg er sanndrømt, sier Rune Tønnessen fra Vikinghordene.

GOD GANG: Oppvarmingen er startet. Rune Tønnessen (t.v) mener har under litt tvil skal klare seg uten Jägermeister i forkant av kampen. Foto: Frode Olsen

MANNSTERKE: Vikinghordene på Banken pub. Foto: Frode Olsen

MADAME AASE: Puben som drives av Jorunn Fosse er klar til fotballfest. Foto: Frode Olsen

HILSTE PÅ: Bøndene i Sandnes har arrangement på Ruten lørdag. Kim fra Vikinghordene hadde en liten prat med denne sauen på vei opp til Langgata. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...