Funkishuset fekk kjempegåve frå Frimurarlosjen

REDDA: Ei pengegåve på 100.000 kroner frå Frimurerlosjen i Stavanger redda neste års budsjett til Funkishuset. Åse Odland, leiar ved Funkishuset (t.v.), og Finn Egil Sørbø frå Frimurerlosjen i Stavanger. Foto: Borghild Gudmestad

Onsdag mottok Funkishuset 100.000 kroner frå Frimurarlosjen i Stavanger.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 21.12.2016 kl 18:26

Funkishuset driv arbeidet sitt på Jæren og i Sandnes. Onsdag blei dei svært glade for nok ei julegåve. Funkishuset er heilt avhengig av pengegåver for å få økonomien til å gå rundt.

Losjegåve

Kvart år gir Frimurarlosjen i Stavanger ei julegåve til eit veldedig føremål. I år blei Funkishuset valt.

Finn Egil Sørbø frå Frimurarlosjen møtte opp på huset for å gje gåva.

– Me synest dei gjer eit godt arbeid. Pengane me har samla inn har me fått inn gjennom heile året av medlemane våre, fortel Sørbø.

Takknemleg

Åse Odland, leiar på Funkishuset, er svært glad for gåva. Tilbodet for rusmiddelavhengige blir finansiert med tilskot frå dei seks stiftelsekommunane. Men i tillegg er dei avhengig av pengegåver for å få det til å gå rundt.

– Eg gjekk akkurat gjennom budsjettet som ikkje går rundt neste år. Men dei 100.000 kronene vil redda oss neste år. Alle munnar drar, fortel ho.

I tillegg fekk ho også akkurat ei pengegåve på 500 kroner frå ein mann som var innom. Odland søkjer på det som finst av legat og fond for å få økonomien til å gå rundt.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...