Gikk på en smell i Haugesund

TAPTE: Austrått fikk det tøft i Haugesund i torsdagens kamp mot Djerv 1919.

Austrått kom kjapt ned på jorden etter den gode starten sist helg. I torsdagens kamp mot et godt og taktisk smart Djerv 1919, gikk de mørkeblå på en lei smell etter å ha ødelagt det meste med å ligge under 0-3 etter 25 minutter.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Djerv 1919 - Austrått 5-1 (3-0)

Mål: Arne Rasmussen

Gult kort: Yngve Hagen

Sjanser: 13-7

Cornere: 10-5

Austrått's beste: Joakim Pedersen

Lag: Simon Hana, Yngve Hagen, Arne Rasmussen, Atle Skjæveland (Morten Strusshamn inn 20), Einar Skjørestad (Erik Holst inn 75), Roger Skjæveland, Joakim Pedersen, Kenneth Grøtteland, Erik Tengs Pedersen (Sigurd Gjerde Arnesen inn 55), Junet Hassan, Eirik Stokka (Håvard Espeland inn 75)

INNSENDT REFERAT: Hjemmelaget gikk ut aggressivt og presset oss høyt, og vi så ut som vi satt på bussen i andre tanker i starten av kampen. Flere farlige valg og pasningsfeil på egen halvdel førte til at Djerv stadig vekk fikk brudd på oss høyt i banen og både 1 og 2-0 kom på denne måten før kvarteret var spilt. Da hjemmelaget headet en corner kontant i mål, så det bekmørkt ut med tanke på å få seg noe fra Haugesund. 3-0 stod seg også til pause etter en begredelig omgang av oss.

I andre omgang hevet vi oss mange hakk. Innstilling og konsentrasjon var bedre og vi spilte mer direkte. Arne Rasmussen scoret med kneet etter å først headet i tverrligger etter corner fra Yngve Hagen, og vi fikk igjen tro på poeng. De neste minuttene rystet vi virkelig Djerv og var nær redusering flere ganger. Først ble et "mål" av Kenneth Grøtteland tvilsomt annulert for offside etter flott spill, før Einar Skjørestad skjøt i stolpen, mens Sigurd Gjerde Arnesen utrolig nok ble stoppet av hjemmelagets gode keeper fra en meters hold.

Dessverre ble det istedet Djerv 1919 som økte ledelsen. Vi skulle kanskje hatt frispark, men spillet fikk gå, og et skudd fra 25 meter gikk utagbart i mål via stolpen. Begge lag kunne scoret flere mål mot slutten, og det ble Djerv som satte inn 5-1 da et innlegg ble headet i mål.

Selv om vi var veldig gode i 20-25 minutter i 2. omgang, var dette totalt sett en svak forestilling. Vi må se oss selv i speilet og jobbe beinhardt på trening de neste ukene. Når Frøyland står på motsatt banehalvdel på Iglemyr fredag etter påske må vi opp mange hakk for å ha muligheter til poeng mot et antatt topplag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...