Sandnesposten A/S

Se bildene fra kvelden: «Goe gang på Brasså»

Mange kom for å støtte barnekreftsaken

Mange mennesker tok turen til Brasseriet i Kirkegata lørdag ettermiddag. Inngangspenger og overskudd fra utlodningen gikk uavkortet til barnekreftsaken.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2017 kl 18:43

Det var særdeles hyggelig stemning da «Brasså» arrangerte konsert med en rekke artister på scenen. Folk strømmet til lokalene for å støtte noe alle vet er en viktig sak. Alt for mange mennesker blir rammet av kreft i løpet av livet, og medinnehaver Konny Valdeland er en av dem som har kjempet mot den lumske sykdommen.

– Jeg måtte gjennom tre operasjoner, og hadde belaget meg på strålebehandlig, men slapp heldigvis unna uten. Operasjonene tok knekken på sykdommen, og nå fem år senere er jeg erklært frisk, forteller Valdeland til Sandnesposten.

Møtt med stor giverglede

Da ideen dukket opp var hun ikke sen med å bestemme seg for å gjennomføre. På veien har hun fått oppsiktsvekkende god hjelp fra flere hold.

– Responsen har vært utrolig. Alle artistene takket ja uten å tjene en krone. Vi har og fått kunst og mat som donasjoner. Kommunen har også gikk oss to gratis parkeringsplasser for anledningen, sier hun med et smil.

Allerede nå har Gamle Brasseriet startet prosessen med å tenke neste år. Da er målsetningen å slå på stortromma.

– Vi har faktisk startet samtaler med kirken. Det kan hende vi flytter neste års arrangement på plenen rett over gaten, sier Konny Valdeland.

Gammal drøm

Peter Nordberg er en artist som har opplevd tap i forbindelse til kreftsykdommen. Han var på plass for å underholde.

– Ja, jeg brenner for denne saken, og spesielt for barn som rammes. I 1978 mistet jeg min seks år gamle søster til sykdommen. Da var jeg ni-ti år, og det tok lang tid å bearbeide tapet, sier Nordberg, som mange år senere, da han bodde i Stavanger, skrev sangen «Sov lilla syster» til sin kjære. Den har han spilt på hver konsert siden.

Utenfor Gamle Brasseriet sto «Goggen» sammen med Eddie Eidsvåg. De «drodlet» litt om å opptre sammen.

– Hvis det er greit for «Goggen så synger jeg gjerne «En gammal drøm» med deg, sier Eidsvåg.

– Jeg er litt usikker på om jeg kan den, men noe skal vi få til, kontret artisten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...