Grønt skifte med flere profiler

SELFIE: Bystyrerepresentant Erlend Kristensen valgte å ta selfie med noen av dem som skal løfte MDG til nye høyder i Sandnes. Fra venstre: Sekretær Åsta Vaaland Veen, styremedlem David Engelsvoll, bystyrerepresentant Erlend Kristensen, vararepresentant Atlak Kvinen, tidligere leder og nå styremedlem Alexandra Gjedrum og påtroppende leder Andreas Nordang Uhre.

Barnebokforfatter Nina Bay er blant de nye profilene som skal løfte MDG i Sandnes til nye høyder. Nå ruster lokallaget seg til valgkamp.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 24.01.2018 kl 19:15

NYTT STYRE: Miljøpartiet De Grønne (MDG) i Sandnes har avholdt årsmøte på Folkets Hus og valgt nytt styre. Ifølge partiets frontfigur og eneste bystyrerepresentant Erlend Kristensen var interessen for å sitte i styret så stor at lokalpartiet vedtok å utvide styret til sju styremedlemmer og tre vararepresentanter.

– Når det er så mange flotte profiler som vil ha verv kunne vi ikke la muligheten gå fra oss og vi valgte derfor å endre vedtektene for å få plass til flere i styret. Nå har vi en gjeng som vil være svært godt rustet i forhold til valgkampen neste år. Målet er å få inn flere representanter i bystyret og vi legger ikke skjul på at vi gjerne vil komme i posisjon, sier han.

Ny leder

Ny lokallagsleder blir Andreas Nordang Uhre. Uhre jobber til daglig som statsviter og forsker på IRIS og har nylig meldt flytting til Sandnes fra Stavanger. Den nye lederen har lang erfaring fra MDG i Stavanger. Nye ansikter i styret blir også David H. Engelsvold som er øyekirurg på SUS og barnebokforfatter Nina Bay. Sistnevnte debuterte som forfatter i 2016 med den første boken i serien om heksen Eksplodera som har mottatt strålende kritikker. Hun har i tillegg en mastergrad i helsevitenskap.

– Vi er også veldig glad for at vi for første gang har fått en Grønn Ungdom-representant inn i styret. Pål Erlend Nagel Hildre blir et friskt pust i et styre som tidligere aldri har vært like godt sammensatt i forhold til erfaring, alder og kjønn, sier Kristensen.

Nytt styre

Det nye styret består av;
Andreas Nordang Uhre (leder), Åsta Vaaland Veen (sekretær), David H. Engelsvold (styremedlem), Pål Erlend Nagel Hildre (styremedlem), Alexandra Gjedrum (styremedlem), Lise Berger (styremedlem) og Oddny Friestad (styremedlem). Nina Bay, Stian Rugtveit og Atlak Kvinen er alle vararepresentanter.

ENGASJERT: Barnebokforfatter Nina Bay engasjerer seg nå også politisk og tar plass som varamedlem for styret i MDG i Sandnes.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...