Hamre lekte med Vålerenga

Lars Sigve Hamre lekte med Vålerenga.

Lars Sigve Hamre fortsetter å banke inn mål for Sandnes HK.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2018 kl 20:43

Vålerenga sto med null poeng før onsdagens kamp, men hadde likevel spilt jevnt mot alle lagene bortsett fra serieleder Nøtterøy. Sandnes kom fra to strake seiere mot henholdsvis Viking TIF og Viking – og fortsatte der de slapp mot Vålerenga.

Anført av lagets toppscorer Lars Sigve Hamre, gikk Sandnes raskt opp i en komfortabel ledelse. Til pause ledet Sandnes 9-14. Vålerenga nærmet seg ikke Sandnes før helt på tampen av kampen, da fire mål bak, men så rykket Sandnes ifra og vant til slutt 26-33.

– Det var en kontrollert seier, men man kan aldri bli for trygg. Det har vi brent oss på før, sier Lars Sigve Hamre etter kampslutt.

Hamre ble lagets toppscorer med elleve scoringer. Det er tredje kampen på rad han blir toppscorer, og Sandnes HKs tredje strake seier.

– Det er bra det, sier han fornøyd, som til tross for litt kneproblemer ikke ser ut til å være særlig hemmet av skaden.

– Så lenge jeg får hvilt litt, så går det greit. Jeg kjenner mer til det i tunge treningsperioder, forklarer han.

Akkurat nå er det mest kamper for Sandnes, som har kamp både søndag og neste onsdag. Først hjemme mot Charlottenlund, deretter borte mot Lillestrøm.

– De to neste betyr ganske mye for hvordan denne sesongen blir. Vi får ta med oss momentum fra de tre siste kampene og kjøre på videre, sier Hamre.

Kamputviklingen

LIVERAPPORT

  • Etter et kvarter spill leder Sandnes 4-9. Lars Sigve Hamre foreløpig toppscorer med fire mål. André Ellertsen har to.
  • Sandnes HK leder 9-14 til pause. Hamre har tatt en pause i scoringene, men flere andre har meldt seg på. Stian Christiansen og Morten Linder har to scoringer hver sammen med Ellertsen nå.
  • Et kvarter ut i andreomgang leder Sandnes HK 18-25. Lars Sigve Hamre herjer og har scoret ni mål.
  • Fem minutter igjen av kampen. Stillingen er 23-29 favør Sandnes. Hamre står med elleve scoringer.
  • Slutt! Sandnes HK vinner 26-33. Unggutten Kristoffer Iversen med to scoringer på tampen. Henning Knutsen med fem scoringer, og blir dermed den som kommer nærmest Hamres elleve.

Forhåndssak: Viktig uke for Sandnes HK

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...